Harjoittelija, myyntityö

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 750 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme Helsinkiin myynti- ja partneritoiminnan tiimiin
harjoittelijaa
määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2023 – 31.12.2023.

Harjoittelijana tehtäviisi kuuluu myynti- ja markkinointimateriaalien tekeminen, tarjouspohjien kehittäminen, myyntipalaverien sopiminen myyntipäälliköille ja markkinoinnin automaatioon liittyviä tehtäviä (someviestintä, kampanjoiden hallinta ja sisällön tuotannon apuna toimiminen). Työtehtäviin liittyy myös asiakashallinnan hoitamista CRM-järjestelmän (MS Dynamics 365) kautta. Tehtävissä sinua tukevat kokeneet myyntipäälliköt.

Tarjoamme näköalapaikan Suomen johtavan ammattikorkeakoulun dynaamisessa myyntitiimissä. Harjoittelu on palkallinen, 1500 €/kk, ja pääasiallinen toimipiste on Pasilan kampus.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Juha Marjakangas, ti 23.5. klo 9–10, to 25.5. klo 14–15 ja ti 30.5. klo 9–10, puh. 050 570 7101.

Hae tehtävää viimeistään 4.6.2023. Lisää hakemukseesi CV.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Digitaidot

Kielitaito