Suunnittelija

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme nyt englanninkielisen tradenomikoulutuksemme alueelle
suunnittelijaa
määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2021 - 31.8.2022 kehittämään ja koordinoimaan koulutustarjonnan rakentamista ja valintaprosesseja.
Toimipisteinä ovat Pasilan (pääosin) ja Porvoon kampuksemme.

Tehtäväkenttä painottuu uusien kaupallisten tilauskoulutusten alueelle. Suunnittelija toimii osana muuta tutkintotiimiä, monipuolisina tehtävinään mm. koulutuksen suunnittelua, uusien toimintamallien ja valintaprosessien valmistelua ja pilotointia, tiedottamista ja koulutuksen laadunhallintatehtäviä.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta tehtävistä korkeakoulutuksen parissa sekä sujuvia Word-, Excel-, PPT- ja kokoustekniikkataitoja. SharePointin, Peppi-järjestelmän (tai vastaavan) ja Webropolin hallinta katsotaan eduksi. Lisäksi odotamme projektinhallintataitoja, joustavuutta sekä innostunutta ja itsenäistä työotetta. Työkielet ovat englanti ja suomi.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen työympäristön ja mainiot mahdollisuudet oman asiantuntijuuden kehittämiseen. Meillä pääsee verkostoitumaan laajasti sekä mukaan innostuneeseen työilmapiiriin mukavien kollegoiden kanssa. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa tutkintojohtaja Anne-Mari Karppinen, anne-mari.karppinen@haaga-helia.fi.

Hae tehtävää viimeistään 1.8.2021. Liitä hakemukseesi CV. Huom! Emme vastaanota sähköpostitse tulleita hakemuksia.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Kielitaito

Tietotekniikkaosaaminen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot