Nuorempi rakennustekniikan asiantuntija, Helsinki

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista?


Etsimme uransa alkuvaiheessa olevaa rakennustekniikan asiantuntijaa kiinteistöomaisuudenhallinnan toimialalle. Työtehtäviin sisältyy olemassa olevien kiinteistöjen nykytilan ja korjaustarpeiden arviointia sekä neuvonantoa muun muassa kiinteistökauppahankkeiden teknisissä Due Diligence –projekteissa, pitkän aikavälin kunnossapidon suunnittelussa sekä korjaus- ja kiinteistökehityshankkeiden esiselvityksissä. Tarvittaessa koordinoimme erilaisia kuntotutkimuksia.


Sinulla on ammattikorkeakoulu- tai yliopistotason loppututkinto kiinteistöjen rakenne- ja rakennustuotantotekniikasta tai vastaavalta opintosuunnalta. Toivomme sinulta rakennusfysiikan perusasioiden hallintaa. On eduksi, jos sinulla on kokemusta esimerkiksi kiinteistöjen ylläpidosta, korjausrakentamisesta tai muutostöistä, tai omaat rakennustekniikan alalta kuntotutkimuspätevyyden. Tärkeintä on kuitenkin hyvä motivaatio ja halu kehittää itseäsi. Vanhemmat asiantuntijamme tukevat sinua matkallasi kohti alan kärkeä, kokeneeksi ja entistäkin arvostetummaksi ammattilaiseksi. Olet oma-aloitteinen, mutta kykenet tiimityöskentelyyn. Olet myös motivoitunut soveltamaan osaamistasi niin asiakasprojekteissa kuin uusien palveluiden kehittämisessä. Pystyt kommunikoimaan luontevasti ja pukemaan näkemyksesi johdonmukaiseksi tekstiksi sekä suomen että englannin kielellä. Et vierasta digitaalisia työkaluja ja haluat olla edelleen kehittämässä niiden käyttöä.


Pääset työskentelemään modernissa työympäristössä energisten kollegoiden kanssa. Meillä voit kehittyä oman alasi asiantuntijana kasvavassa organisaatiossa ja pääset hyödyntämään konsernin laajan asiantuntijajoukon yhteistyömahdollisuuksia. Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun.


Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen CV:si ja hakemuksesi alla olevalla hakulomakkeella perjantaihin 28.9.2018 mennessä. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa heti.


Lisätiedot Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 ryhmäpäällikkö Jari Loukiainen (jari.loukiainen@granlund.fi tai p. 040 574 9321)


Yritysesittely

Granlund Consulting Oy tarjoaa konsultointipalveluita kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtamisen sekä rakentamisen toimialoilla. Yhtiö toimii osana Granlund-konsernia, joka työllistää yli 900 asiantuntijaa. Granlund Consulting Oy:n tavoitteena on auttaa asiakkaita parantamaan tuottavuuttaan ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Yhtiössä uskotaan, että onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä, joten tavoitteena on lisätä onnellisuutta kiinteistö- ja rakennusalalla. Kaikki tekeminen perustuu oivalluttavaan yhteistoimintaan, jota tukee alalla poikkeuksellisen suuri panostus kehitystoimintaan. www.granlund.fi/konsultointi 


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus