TALOTEKNIIKAN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, JYVÄSKYLÄ


Meillä Granlundin Jyväskylän toimistolla työskentelee 30 talotekniikan, energian, projektinjohtamisen ja kiinteistönpidon ammattilaista. Meillä on kova halu kehittää yritystämme ja toimintojamme edelleen. Nyt haemme mukavaan joukkoomme

Talotekniikan projektipäällikköä, jolla on valmius toimia myös rakennuttajan roolissa.


Granlundin Jyväskylän toimiston tavoitteena on vastata markkinan kasvavaan kysyntään. Asiakkaiden kanssa pyrimme luomaan koko kiinteistön elinkaaren kestäviä kumppanuuksia. Olemme toimineet Jyväskylässä yli 30 vuotta, mutta Granlund Jyväskylä Oy:nä olemme nuori yhtiö.


Tavoitteenamme on olla Jyväskylässä alan halutuin kumppani ja paras työpaikka. Asiakkaillemme haluamme olla dynaaminen ja ketterä toimija, joka pystyy ratkomaan ongelmia ja laatimaan suunnitelmia alan viimeisintä tietoa hyödyntäen.


Etsimme porukkaan ihmistä, jolla on jo hyvä kokemus talotekniikan suunnittelu- ja/tai rakennuttamistehtävistä. Taustasi voi olla LVI-, sähkö-, rakennusautomaatio- tai energiatekniikka. Ymmärrät eri talotekniikan aloja ja rakentamisprosessia, olet taloteknisissä suunnitteluprojekteissa rutinoitunut ja pystyt ohjaamaan koko hankkeen suunnittelua. Osaat vetää myös rakennus- tai energiatehokkuushankkeita talotekniikan painotuksella, rakennuttajan roolissa.


Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti. Tässä sinulle on hyvä askel hypätä pykälää isompiin saappaisiin ja katsoa ehkä hieman nykyistä rooliasi isomman kokonaisuuden perään.


Mitä tarjoamme sinulle?

Haluamme olla hyvä ja innostava työpaikka, jossa jokainen voi toteuttaa itseään ja kehittää osaamistaan. Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana.


Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on tutkitusti hyvä henkilöstötyytyväisyys ja
erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,2/5 ja 99 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.


Mitä toivomme sinulta?

• Olet koulutukseltasi alan insinööri, YAMK tai DI.

• Sinulla on kokemusta esimerkiksi rakennuttamisesta, valvonnasta, kiinteistöjen ylläpitoon, kehittämiseen tai korjausrakentamiseen liittyvistä selvityksistä ja suunnitteluasioista.

• Asenteesi työtä kohtaan on reipas.


Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme tiistaihin 31.1.2021 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.


Lisätietoja tehtävästä antaa varatoimitusjohtaja Antti Törmälä p. 040 840 7232 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

 

Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa käyttää myös muita tehtäviä täytettäessä. *


Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus