TEKNINEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Andersin päätavoitteena on luoda parempi tulevaisuus niin työtekijöillemme kuin asiakkaillemme. Henkilökuntamme on meille tärkein voimavara ja menestyksemme perusta. Lahjakkaan ja sitoutuneen henkilökunnan avulla pystymme kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaympäristöä vastaamaan nykypäivän sekä tulevaisuuden digitaalisia vaatimuksia. Tehtävänämme on suunnitella ja kehittää asiakkaidemme liiketoimintalähtöistä tietohallintoa ja luoda heille työkaluja menestyksen saavuttamiseksi kiristyvässä kilpailutilanteessa. Haluamme olla asiakkaillemme luotettava, innovatiivinen ja monivuotinen kumppani.    

Etsimme nyt joukkoomme kokenutta teknistä projektipäällikköä, joka suhtautuu työhönsä intohimoisesti. Olet tiimipelaaja, joka pitää jämäkästi monta lankaa käsissään, huumoria ja iloa unohtamatta. Tuet tiimisi jäseniä, valmennat ja luot uusia toimintatapoja yrityksen ja asiakkaiden menestymiseksi. Osaat kehittää liiketoimintaprosesseja etkä pelkää luoda uusia ja innovatiivisia tapoja menestyksen saavuttamiseksi. Arvostamme esimieskokemusta, mutta sitäkin tärkeämpää on oikea asenne ja omalla esimerkillä johtaminen. 

Omaat kattavan käsityksen digitaalisten projektien hallinnasta ja sinulla on usean vuoden kokemus ICT- projektien menestyksekkäästä johtamisesta. Olet parhaimmillasi, kun saat kokonaisvastuun projekteistasi aina palvelumuotoilusta toteutukseen ja julkaisuun asti. Ensisijaisena tavoitteenasi on pysyä sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Haluat kantaa vastuun koko projektin elinkaaren osalta yhdessä tiimisi kanssa. Ymmärrät mitä tarkoittaa, että asiakas on meille ykkönen. 

Tehtävässä menestymiseen tarvitset erinomaisia vuorovaikutustaitoja: asiakkaan tyytyväisyys on sydäntäsi lähellä ja ymmärrät, että yrityksen sisällä viestinnällä on keskeinen rooli menestyksen saavuttamiseksi. Pystyt sujuvasti kommunikoimaan sekä tietohallinnon että liiketoiminnan kanssa suomeksi sekä englanniksi. Sijaintisi on ensisijaisesti pääkaupunkiseutu tai Turku. 

Haemme sinulta seuraavia ominaisuuksia:

 • Sinulla on vähintään AMK-tasoinen tekninen tutkinto ja ainakin kolme vuotta kokemusta teknisten projektien vetämisestä
 • Tunnet Scrum/Agile-menetelmät
 • Osaat tehdä vaatimusmäärittelyjä ja teknistä suunnittelua ohjelmistoprojekteissa
 • Osaat soveltaa osaamisesi käytäntöön sekä asiakkaan liiketoimintaan
 • Omaat ohjelmointikokemusta ja tunnet uusimmat web-teknologiat
 • Omaat kokemusta ohjelmistoprojektien myynnistä ja asiakasrajapinnassa toimimisesta

 Tarjoamme:

 • Mielenkiintoisen, positiivisen ja motivoituneen työympäristön yhdessä Suomen parhaista työpaikoista
 • Osallistumisen avainpaikalla yrityksen menestyksen rakentamiseen
 • Haastavia ja mielenkiintoisia ohjelmistoprojekteja
 • Mahdollisuus edetä mielenkiintoisiin työtehtäviin yrityksen sisällä

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä seuraavilta henkilöiltä:

 • Jon Tarkiainen (COO), puh. +358 50 351 8100, jon.tarkiainen@anders.fi
 • Mikko Kivistö (CEO), puh. +358 40 517 7743, mikko@anders.fi 

Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *
Käytettävissä alkaen *
Kiinnostavat toimipaikat

Liitteet
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Palkkatoive €/kk
Palkkatoivomuksen lisätiedot