Kesätöihin puhtauspalveluihin Pirkanmaan alueelle?

Jos olet reippaasti töihin tarttuva, innokas oppimaan uutta ja pidät liikkuvasta työstä, meillä on kesätöitä juuri sinulle! Pääset luomaan viihtyisyyttä ja tekemään puhdasta jälkeä asiakkaidemme kiinteistöihin. Aiempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja nykyaikaisiin työvälineisiin ja menetelmiin.

Millaisia töitä pääset meillä tekemään? Siivoustiimissä pääset tekemään siistiä jälkeä esimerkiksi taloyhtiöiden porraskäytävissä sekä toimisto- ja liiketiloissa. Voit myös olla mukana siivousporukassamme, jossa pestään ja vahataan lattioita sekä loihditaan ikkunoista säihkyvän puhtaita.

Vastineeksi työnteosta saat arvokasta työkokemusta sekä reilut työkaverit ja roppakaupalla uusia taitoja tulevaisuuden varalle. Täysi-ikäisyys ja ajokortti on eduksi, mutta palkkaamme kesätöihin myös alle 18-vuotiaita. Edellytämme suomen kielen taitoa.

Meillä on tarjota sinulle töitä koko tulevaksi kesäksi. Töitä voi löytyä myös opiskeluiden ohelle ennen ja jälkeen kesälomakauden. Mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva aloitusaikataulu ja viikkotuntimäärä.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja lähetä meille hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta viimeistään 31.5.2022 mennessä. Toimi kuitenkin pian. Kerrothan hakemuksessa mille ajanjaksolle haet kesätöitä.

Voit kysyä lisää Kirsi Viitaniemi, kirsi.viitaniemi@kotikatu.fi p. 050 3875040

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka koostuu pienistä paikallisista lähellä asiakkaita toimivista yksiköistä. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti toimintaamme, henkilöstömme osaamista ja palveluitamme.

Kotikatu on osa PHM Groupia, toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimintaa on myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Tarjoamme kannustavan työpaikan merkityksellisellä toimialla. Meillä on reilu tekemisen meininki ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Meillä työskentelee esimerkiksi kiinteistönhoitajia, siivoojia, toimistosihteereitä ja eri tehtävien asiantuntijoita, jotka pitävät päivittäin huolta asiakkaidemme kiinteistöjen viihtyvyydestä ja toimivuudesta.

 

Lue kotikatulaisten mietteitä: https://www.kotikatu.fi/meille-toihin/kotikatulaiset-aanessa/

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot