Sähkötekniikan asiantuntija, Helsinki, Espoo tai Lohja


Oletko henkilö, joka osaa ymmärrettävällä tavalla ja asiakkaan etua ajatellen neuvoa sähkötekniikkaan liittyvissä asioissa? Kiinnostaako konsultoiva työ sähkötekniikan parissa?

Meillä olisi tarjolla työpaikka, jossa pääset työskentelemään vahvasti asiakkaiden kanssa olet se, joka auttaa asiakasta niin rakennushankkeissa kuin ylläpidon haasteissa. Asiakkaat arvostavat kokemuksen kautta tulleita näkemyksiäsi.

Voisitko sinä olla etsimämme sähkötekniikan asiantuntija?

Meillä pääset mukaan hauskaan työyhteisöön ja monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin. Olemme suunnittelijoina lukuisissa kiinnostavissa hankkeissa niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimitilojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa.

Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti. Tehtävänimikkeesi voi olla esimerkiksi valvoja tai kartoittaja.

Virallinen toimipaikkasi on joko Helsinki, Espoo tai Lohja, mutta sinulla on mahdollisuus etätöihin mistä päin Suomea tahansa. Meillä on erittäin joustava suhtautuminen etätöihin ja joustamme myös elämäntilanteiden mukaan.


Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 000 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.

  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.

  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.

  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman paidan päälle.

  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.


Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta DI- tai insinöörikoulutusta sähköalalta sekä aikaisempaa alan työkokemusta. Jotta pysyt tehtäviesi tasalla, sinulta löytyy kiinnostusta nykyaikaisiin suunnittelumenetelmiin ja myönteistä asennetta uuden oppimiseen ja oman osaamisesi kehittämiseen. Menestyminen tässä konsultoivassa työssä edellyttää luonnollisesti asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä kommunikointitaitoja.


Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella sunnuntaihin 15.8.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Tatu, Topi ja Sami vastaavat niihin mielellään. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen / kontaktipyynnön suoraan heille. Tatun, Topin ja Samin tavoitat seuraavasti:

Liiketoimintajohtaja Topi Volama, p. 040 547 9199

Osastonjohtaja Tatu Svahn, p. 040 770 2934

Ryhmäpäällikkö Sami Söderström, p. 040 535 9906

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa käyttää myös muita tehtäviä täytettäessä. *


LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus