Haemme Antell-ravintolaan Helsinkiin kassatarjoilijaa

Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880 saakka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee yli 500 osaavaa ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 49,4 MEUR.
Antell tekee aidosti hyvää.

”Me antellilaiset olemme oma-aloitteisten ammattilaisten työyhteisö. Meillä on ainutlaatuinen yrityskulttuuri, jonka lähtökohta on, että työntekijöihin luotetaan ja vastuu jaetaan mahdollisimman lähelle asiakasta.”

Haemme Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevaan ravintolaamme innostunutta, ahkeraa ja aurinkoisen palveluasenteen omaavaa kassatarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa kassatyö, lounaslinjaston hoito, kahvitusten- ja muiden tilaisuuksien tarjoilut sekä siistimistä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkeen, mutta toivomme joustavuutta tilanteen niin vaatiessa.

Odotamme, että sinulla on vahva ammattiosaaminen, omaat loistavaa paineensietokykyä ja olet aurinkoinen asiakaspalvelija. Tehtävässä menestyminen edellyttää, että toimit luontevasti niin itsenäisesti kuin tiimin kanssa työskennellessä, nautit asiakaspalvelusta ja huolehdit palvelun erinomaisesta laadusta. Toimimme energisenä tiiminä ja pidämme hymyn herkässä myös yksin työskenneltäessä. Huolehdit osaltasi ruoan hyvästä laadusta unohtamatta oleellisinta, eli makua. Työssäsi palvelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Edellytämme hygieniapassia.

 

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.

 

Työ alkaa heti

 

Kiinnostuitko?  Täytä alla oleva sähköinen hakemus 27.9.2019 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa ravintolapäällikkö Nina Sihvonen, p. 0207702236.Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi *
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemustani saa säilyttää muita hakuja varten (kk) *
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut merkittävät suorittamani alan kurssit ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Muu osaaminen

Muut suoritetut kurssit ja pätevyydet
MS Officen hallinta
Muut IT-taidot
Kielitaito: englanti
Kielitaito: ruotsi
Kielitaito: saksa
Kielitaito: ranska
Kielitaito: venäjä
Muu kielitaito
Erityisosaaminen
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Esimieskokemus
Suurtalouskeittiökokemus
A´la Carte/edustuskeittiökokemus
Tarjoilu- tai kassakokemus
Edustustarjoilukokemus
Anniskelukokemus
Siivousalan kokemus
Oletko aiemmin ollut Antell-konsernin palveluksessa?

Toimipiste, työtehtävä ja ajankohta
Muuta
Miksi juuri sinut pitäisi valita yrityksemme palvelukseen ja tähän tehtävään? *
Suosittelijat yhteystietoineen
Palkkatoivomus (euroa/kk)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Lisätietoja