Asiantuntijaksi vanhempien palveluihin

 

Väestöliitto ry on 80 vuotta sitten perustettu hyvinvointialan järjestö ja ihmisoikeustoimija. Väestöliitto edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia, seksuaaliterveyttä ja -oikeuksia sekä ihmisten moninaisuuden arvostamista. Rakennamme maailmaa, jossa ihmiset voivat hyvin ja löytävät yhteyden toisiinsa. Meillä on 34 jäsenjärjestöä ja noin 60 työntekijää.

Vaikutamme Suomessa ja kansainvälisesti, tutkimme ja tuotamme palveluita kotimaassa mm. nuorille, pojille, vanhemmille, isovanhemmille ja maahan muuttaneille. Vanhemmuutta ja parisuhteita Väestöliitto tukee tuottamalla verkko- ja puhelinpalveluita kuten chatteja, verkkokursseja ja testejä sekä videoita, podcasteja ja artikkeleita. Lisätietoja löytyy täältä. Pienten lasten vanhemmille suunnattua toimintaamme rahoittaa pääasiassa STEA (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) Veikkausvoittovaroin. 

Haemme nyt joukkoomme kokopäiväistä

ASIANTUNTIJAA

sijaiseksi pienten lasten vanhemmille suunnattuun toimintaan 31.12.2021 saakka.

·       Tärkein tehtäväsi on vuorovaikutus vanhempien kanssa chateissa Hyvä kysymys –alustalla sekä päivystävässa Parisuhdepuhelimessa.

·       Osallistut aineistojen kuten videoiden, testien, verkkokurssien ja asiatekstien tuottamiseen osana Vanhemmuuden innostunutta tiimiä.

·       Teet yhteistyötä muiden järjestöjen ja toimijoiden sekä muiden Väestöliiton asiantuntijoiden kanssa.

·       Osallistut uutiskirjeiden, somen ja muun viestinnän toteutukseen.  

Jos sinulla on

·       soveltuva koulutus, esim. AMK-tutkinto sosiaali- tai terveysalalta,

·       kokemusta perheiden ja / tai parien auttamistyöstä, mieluiten verkko- tai puhelinauttamisesta, sekä

·       avoin ja tiimityöskentelyä arvostava asenne sekä empaattinen mieli,

voit olla hakemamme uusi tekijä joukkoomme. Eduksi lasketaan myös

·       kokemus erilaisten tietoaineistojen (videot, tekstit, podcastit) tuottamisesta,

·       some- ja verkkotyön kokemus,  

·       järjestötyön kokemus sekä

·       laaja kielitaito.

Väestöliitto arvostaa työntekijöiden monimuotoisuutta. Kannustamme erilaisista taustoista olevia hakemaan tehtävää.

Työ on pandemiatilanteesta johtuen tällä hetkellä etätyötä, josta siirrymme tilanteen salliessa työskentelemään toimistolle Helsingin Kalevankadulle.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu TES:n vaativuusryhmään 5, jossa peruspalkka on 2312e/kk. Lisäksi palkkaan voi tulla n. 15-30% tehtävä- tai henkilökohtainen lisä, jonka suuruus riippuu mm. koulutuksesta ja työkokemuksesta. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Tehtävään sovelletaan 2 kk:n koeaikaa.     

Hae ystävällisesti tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta 28.2. mennessä. Lataa hakemuskirjeesi Liitteet-kohtaan ja muista painaa tallenna painiketta.

Lisätietoja työtehtävästä antaa palvelupäällikkö Taru Kivelä, puh. 040 640 3887 to 18.2. klo 13-15, ti 23.2. klo 13-15 ja to 25.2. klo 13-15, tai taru.kivela@vaestoliitto.fi.