Kasvava, kansainvälisesti toimiva Proventia on suomalainen teknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, työkone- ja ajoneuvoteollisuuteen maailmanlaajuisen ilmansaasteongelman ratkaisemiseksi. Valmistamme modulaarisia testauskeskuksia sähkö- ja hybridiajoneuvojen, niiden voimalinjojen ja akustojen testaamiseen. Tarjoamme työkoneiden ja raskaiden ajoneuvojen voimalinjojen energiatehokkuutta parantavia järjestelmiä ja -komponentteja. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 150 alan ammattilaista, Suomessa, Tšekissä ja Iso-Britanniassa. Proventia on osa Head Invest -teknologiakonsernia. 

Lue lisää www.proventia.com

 

Haemme nyt

TIIMINVETÄJÄÄ TUOTANTOON

Proventia Test Solutions liiketoimintayksikön tuotannnon  tiiminvetäjänä työskentelet sekä Oulussa olevissa tuotannontiloissamme että kansainvälisten asiakkaidemme tiloisssa. Vastaat töiden suunnittelusta, niiden toteutuksesta ja seurannasta.  Teet itsekin asennustehtäviä.

Sinulla on hyvä tekninen osaaminen, omaat hyvät sosiaaliset taidot, olet taitava organisoimaan ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Tehtävässä toimitaan läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Työkokemus ulkomailta on eduksi.  Edellytämme hyvää matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta käydä ulkomaankomennuksilla. Tämän vuoksi tarvitset vähintään tyydyttävän englannin kielen taidon.

Tässä tehtävässä pääset tekemään töitä sähköistyvän ajoneuvoteollisuuden kanssa toimittaen alan viimeisintä teknologiaa ajoneuvo- ja komponenttivalmistajille. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessämme, jossa on aitoa intoa tekemiseen. Proventialla sinulla on myös hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Antti Kervinen keskiviikkoisin kello 14.30-15, puhelin 044 0977 004.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Hakijan perustiedot

Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut merkittävät suorittamani alan kurssit ja opinnot

Koulutus Lisätiedot Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm

Erityisosaaminen

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Palkkatoive €
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten
Liitteet
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Avoimen hakemuksen tietoja säilytetään rekisterissä 6 kuukautta. Tiettyyn tehtävään osoitettua hakemusta säilytetään lakiin perustuvan velvoitteen, kuten yhdenvertaisuuden, toteuttamiseksi tai sen asianmukaisen toteuttamisen näyttämiseksi. Lisätietoja rekrytointirekisteriä koskevasta tietosuojaselosteesta.