RAKENNUSAUTOMAATIOSUUNNITTELIJA, LAPPEENRANTA


Kiinnostaisiko työskentely yrityksessä, jossa porukka viihtyy ja työntekemisen puitteet ovat erittäin hyvässä iskussa? Jos olet ammattilainen, jolla on kokemusta rakennusten automaatiosuunnittelusta, meillä olisi sinulle paikka auki mukavassa tiimissämme.

Etsimme nyt Lappeenrantaan rakennusautomaatiosuunnittelijaa. Työskentelet osana Lappeenrannan LVI-ryhmää erilaisten rakennuskohteiden rakennusautomaatiosuunnittelun parissa. Työhösi kuuluu lisäksi rakennusautomaatiojärjestelmien ylläpitotehtäviä.

Meillä pääset mukaan mielenkiintoisiin hankkeisiin kaikissa kokoluokissa. Olet mukana kiinteistöjärjestelmien nopeassa kehityksessä ja opit itsekin jatkuvasti uutta. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.


Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Meitä granlundilaisia yhdistää aito välittämisen kulttuuri ja halu auttaa kaveria. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa ei harrasteta turhia kiemuroita.

Meillä voit laajentaa osaamistasi koulutuksissa, oppia uutta työkavereiltasi ja kasvattaa kokemustasi monipuolisten työtehtävien ja projektien parissa.

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut.


Mitä toivomme sinulta?

·         Tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri AMK tai DI) sähkö- tai automaatiotekniikan alalta

·         Työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 3 vuotta

·         Kokemus rakennusautomaatiojärjestelmien asennustöistä katsotaan eduksi


Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme sunnuntaihin 7.3.2021 mennessä niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat ryhmäpäällikkö Jukka Rantalainen, p. 044 558 1819 ja toimitusjohtaja Risto Havo, p. 050 434 0133 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.


Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa käyttää myös muita tehtäviä täytettäessä. *


Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus