Talotekniikan suunnittelijoita data center -projekteihin, Helsinki

Granlund on viimevuosina vahvistanut konesaleihin liittyvää osaamista sekä organisaatiota. IT-sektori ja sen mukana konesalit on jatkuvasti kasvava liiketoiminta-alue ja tarvitsemme riveihimme lisää osaajia.   

Alan johtavana toimijana Pohjoismaissa tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua haastaviin hankkeisiin ja mahdollisuuden kehittyä urallasi eteenpäin sekä hyvän ympäristön kouluttautua ja jalostaa osaamistasi kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme myös mahdollisuuden ulkomailla työskentelyyn.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Meillä on seuraavat paikat auki:

Kokenut LVI-projektipäällikkö tai tiiminvetäjä
• Edellytämme yli 5 vuoden kokemusta LVI-suunnittelutehtävistä sekä sujuvaa englanninkielen taitoa. 

LVI- suunnittelija konesalien suunnittelutehtäviin
• Arvostamme muutaman vuoden kokemusta LVI-suunnittelutehtävistä sekä sujuvaa englanninkielen taitoa. Lisäksi edellytämme osaamista CAD-työskentelystä.

Sähkösuunnittelija konesalien suunnittelutehtäviin
• Arvostamme muutaman vuoden kokemusta sähkösuunnittelutehtävistä sekä sujuvaa englanninkielen taitoa. Lisäksi edellytämme osaamista CAD-työskentelystä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV alla olevalla hakulomakkeellamme keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävistä antaa osastonjohtaja Jari Innanen, p. 050 563 8233.

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus