Tietojenkäsittelyn lehtori

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 750 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme ohjelmistokehityksen osaamisalueelle Helsinkiin
tietojenkäsittelyn lehtoria
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Opetus-, ohjaus- ja kehittämistehtävät ovat ohjelmistokehitykseen ja digitaalisiin palveluihin liittyviä. Haemme tehtävään henkilöä, jolla on osaamista ohjelmoinnista ja web-kehittämisestä (esim. HTML5/CSS, JavaScript, Bootstrap, React, Angular, Java, Python), tietokannoista ja ohjelmistokehityksen menetelmistä. Arvostamme näiden asioiden laaja-alaista hallintaa. Lisäksi arvostamme osaamista käyttäjäymmärryksestä, vaatimusmäärittelystä, ohjelmistojen testauksesta, testausautomaatiosta, käytettävyystestauksesta, projektityöskentelystä ja sovellusohjelmien hyödyntämisestä.

Tehtävään kuuluu perusopetuksen lisäksi opinnäytetöiden ohjaamista ja osallistumista tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan, yritysyhteistyötä sekä koulutus- ja valmennuspalveluita yrityksille. Osa opetustehtävistä voi olla iltaisin tai viikonloppuisin sekä eri kampuksilla.

Edellytämme alalle soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, alan työkokemusta ja kykyä opettaa Suomen- ja Englannin kielillä. Arvostamme opiskelijakeskeistä työotetta, työn suunnittelun ja organisoinnin taitoja, vuorovaikutus-, kumppanuus ja tiimityötaitoja. Eduksi katsotaan pedagoginen pätevyys, mutta sen voi myös hankkia vaaditussa ajassa.

Tarjoamme merkityksellisen työn dynaamisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa osaamisaluejohtaja Taina Lintilä, puh. 0504071668, parhaiten tavoitettavissa to 9.3. klo 13–16, pe 10.3. klo 9–16, ma 13.3. klo 9–13 ja pe 17.3. klo 9–15.

Hae tehtävää viimeistään 31.3.2023. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Opettajan pedagogiset opinnot suoritettu *
Oppilaitos ja suoritusaika (kk/vvvv)
Suoritusaste
Lisätietoja opettajan pedagogisista opinnoista
Voitko opettaa englannin kielellä?

Digitaidot

Kielitaito