Myyntineuvottelija, CAP-Autokoulu Kokkola, Pietarsaari ja Kruunupyy

Myyntineuvottelija, CAP-Autokoulu Kokkola, Pietarsaari ja Kruunupyy, CAP-Group Oy

CAP-Group Oy on Pohjoismaiden suurin valtakunnallinen ja vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo asiakkailleen merkittävää lisäarvoa kehittämällä edistyksellisiä ja tehokkaita oppimismenetelmiä. CAP-Group Oy piirtää kuljettajakoulutuksen suuntaviivoja ja vaikuttaa aktiivisesti koko alan kehitykseen.

Vuonna 2020 CAP-Group Oy:llä on yhteensä noin 330 tyytyväistä työntekijää ja useita sopimuskouluttajia sekä vielä paljon enemmän tyytyväisiä asiakkaita. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys kulkevat aina käsi kädessä. Varsinkin palvelubisneksessä henkilöstö on erittäin tärkeä. Millaiset ihmiset, sellainen yritys. Jos henkilöstö ei ole tyytyväinen, ei sitä kohta ole asiakaskaan. Toimipisteitä konsernillamme on tällä hetkellä lähes 100 ja lisää on tulossa. CAP jatkaa menestymistään ja kasvuaan, koska paljon on vielä tekemättä ja alalle annettavaa.

Haluatko sinäkin olla CAPpilainen? 

Haemme yhtä myyntineuvottelijaa Kokkolan, Pietarsaaren ja Kruunupyyn CAP-Autokouluihin hoitamaan autokoulujemme toimistopalveluita. Työtä tehdään maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Kokkolan toimistolla ja tiistaisin ja torstaisin Pietarsaaren toimistolla.

Etsimme hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa myyntihenkistä ja palvelualtista henkilöä pitämään autokoulun toimiston "langat käsissään". Myyntineuvottelijan työtehtäviin kuuluvat mm. autokoulusihteerin toimistotyöt, kalenterien hallinta, asiakasneuvonta puhelimessa ja sähköpostilla ja paikan päällä tapahtuva palvelujen myynti. Lisäksi toimit liikenneopttajien tukena arjessa sekä hoidat jonkin verran taloushallinnon taustatyötä. Innostus uuden oppimiseen ja omaksumiseen ja koko työyhteisön huomioiva asenne ovat tärkeitä piirteitä tehtävässä menestymisen kannalta. 

Odotamme sinulta iloista, avointa ja ammattimaista asennetta työntekoon. Olet asiakaspalvelun ammattilainen. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää suomen, ruotsin ja englannin kielen osaamista ja taitoa toimia nykyaikaisessa toimistoympäristössä. Omaat itsenäiset valmiudet tehtävien hoitamiseen ketjun toimintamallien mukaisesti. Tukenasi perehdytyksessä sekä työtehtävissä ovat mukavat kollegat, rento ja kannustava työilmapiiri ja laaja asiantuntemus.

Tarjoamme Sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Työaika on osa-aikainen 20h/vko. Lähtöpalkka on 12,47€/h. Palkka tarkistetaan koeajan jälkeen. Käytössämme on liikenneopetusalan TES. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Samu Mertanen, 050 323 8324, samu.mertanen@cap.fi.

 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


Hakijan perustiedot
Tietosuojakäytäntö
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätietoja Ensisijainen tutkinto
Luvat sekä muut koulutukset ja opinnot
Lupa/koulutus Järjestäjä Alkupäivä Päättymispäivä Lisätietoja
Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä Tehtävän sisältö

CV ja vapaamuotoinen hakemus