Haemme AUTOILEVAA SIIVOOJAA Kuopion alueelle

Haemme siivoojaa, joka tulisi vahvuudeksi mukavaan puhtauspalveluiden siivoustiimiimme.

Meillä on asiakkuuksina asuinkiinteistöjä, liikekiinteistöjä, toimistokohteita, rakennusliikkeitä yms.

Etsimmekin joukkoomme tekijää, jolla on kokemusta erilaisista siivouskohteista, sekä ylläpito- ja perussiivouksista.

Jos olet halukas lähtemään välillä rappukohteisiin, toisinaan ikkunanpesuihin ja ajelemaan iMopilla yms. Sekä tarvittaessa laittamaan turvakengät jalkaan ja lähtemään rakennustyömaalle. Niin meillä näitä pääset tekemään. Joustamme työajoissa tarvittaessa.

Toivoisimme, että olet tiimityöntekijä, oma-aloitteinen ja muutoksiin mukautuva. Sinulta pitäisi löytyä ajokortti ja mahdollisuus autonkäyttöön tai tarvittaessa pelkkä ajokortti riittää. Lisäksi suomen kielen taitoa vaaditaan.

Arvostamme alan koulutusta tai työn kautta saatua kattavaa osaamista siivousalan tehtävistä, mutta ennen kaikkea positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja halua tehdä töitä.  Liikumme kohteiden välillä autolla, joten ajokortti on pakollinen ja oman auton käyttö on plussaa. Työssä tarvitset myös suomen kielen taitoa. Työaika tulisi sijoittumaan klo. 6-15 välille arkipäivisin.

Tarjoamme vakituisen kokoaikaisen työn. Saat kattavan perehdytyksen, hyvät työvälineet ja osaavan esimiehen tuen työllesi. Kotikadulla pääset työskentelemään innostavassa ja mukavassa työyhteisössä!

Lisätietoja tehtävästä antaa siivoustyönjohtaja Outi Romo outi.romo@kotikatu.fi

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 31.5.2022. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka koostuu pienistä paikallisista lähellä asiakkaita toimivista yksiköistä. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti toimintaamme, henkilöstömme osaamistamme ja palveluitamme.

Työllistämme yli 4 000 ammattilaista ja liikevaihtomme on yli 400 miljoonaa euroa. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimintaa on myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Tarjoamme kannustavan työpaikan merkityksellisellä toimialla. Meillä on reilu tekemisen meininki ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Meillä työskentelee esimerkiksi kiinteistönhoitajia, siivoojia, toimistosihteereitä ja eri tehtävien asiantuntijoita, jotka pitävät päivittäin huolta asiakastaloyhtiöidemme viihtyvyydestä ja toimivuudesta. Olemme osaltamme luomassa asiakkaillemme viihtyisää ja turvallista asuinympäristöä.

 

Lue kotikatulaisten mietteitä: https://www.kotikatu.fi/meille-toihin/kotikatulaiset-aanessa/

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot