IT-harjoittelija, LAB

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 700 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen. Haaga-Helian IT-palvelut ylläpitää yli 200 palvelinta, noin 3000 työasemaa sekä neljän kampuksen verkkoinfraa ja AV-tekniikkaa. Uusimme säännöllisesti Haaga-Helian IT-infraa ja otamme mm. käyttäjähallinnan sekä Windows-käyttöjärjestelmien uusimmat versiot käyttöön eturintamassa, jotta ne ovat toiminnan ja opetuksen tarpeisiin ajantasaisia. Haaga-Helian IT-helpdesk hoitaa vuosittain noin 15 000 tuki- ja palvelupyyntöä.

Haemme IT-palveluihin (elinkaari- ja käyttäjäpalvelut)
IT-harjoittelijaa
ajalle 2.1.–31.8.2023.

Harjoittelijan työtehtäviin kuuluvat Haaga-Helian IT-helpdeskin sekä IT-lähituen asiakaspalvelutehtävät. Laitteistojen elinkaaripalveluihin liittyvät asennus- ja ylläpitotehtävät kuuluvat myös olennaisena osana IT-harjoittelijan työtehtäviimme. Työtehtävien pääasiallinen suorituspaikka olisi Pasilan kampus.

Toisena työskentely-ympäristönä ovat Haaga-Helian tunnetekoälyä ja biometriikkaa hyödyntävät Interaction & Emotion Lab ja Sales & eCom Lab. Ne muodostavat maailmanluokan ympäristön niin koulutuksessa, tutkimuksessa kuin yritysyhteistyössä. Tehtäviisi kuuluu tukea ja opastaa Labien käyttäjiä sekä hallinnoida lisenssejä ja käyttäjätunnuksia. Labien iMotions-ohjelmistoa käytetään tunteiden sekä silmänliikkeiden mittaamisessa mm. käytettävyystutkimuksessa, markkinoinnissa, myynnissä ja erilaissa digitaalisissa ja virtuaalisissa kohtaamisissa. Sales & eComLabin ohjelmistot liittyvät asiakkaan ostopolkuun, verkkokauppaan ja niiden tutkimiseen ja kehittämiseen.

Ratkaisuhakuisuus, suunnitelmallisuus, tavoitteellisuus, kyky oppia jatkuvasti uutta sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot tukevat vahvasti työssä suoriutumista. Katsomme eduksi, jos hakijat ovat Haaga-Helian tietojenkäsittelyn opiskelijoita. Tietoteknisten taitojen lisäksi suomen kielen sujuva suullinen ja kirjallinen osaaminen on työssä välttämätöntä, englannin kielen osaaminen on eduksi.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Harjoittelu on palkallinen 1500 e / kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Kröger (joonas.kroger@haaga-helia.fi). Lab-ympäristöstä lisätietoja antaa Heidi Kock (p. 040 4887543 tai heidi.kock@haaga-helia.fi).

Hae tehtävää viimeistään 28.11.2022. Liitä hakemukseesi CV.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Digitaidot

Kielitaito