Myyntineuvottelija, CAP-Autokoulu ja Antin Autokoulu

Myyntineuvottelija, CAP-Autokoulu ja Antin Autokoulu, CAP-Group Oy, 6 paikkaa

CAP-Group Oy on Pohjoismaiden suurin valtakunnallinen ja vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo asiakkailleen merkittävää lisäarvoa kehittämällä edistyksellisiä ja tehokkaita oppimismenetelmiä. CAP-Group Oy piirtää kuljettajakoulutuksen suuntaviivoja ja vaikuttaa aktiivisesti koko alan kehitykseen.

Vuonna 2021 CAP-Group Oy:llä on yhteensä noin 400 tyytyväistä työntekijää ja useita sopimuskouluttajia sekä vielä paljon enemmän tyytyväisiä asiakkaita. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys kulkevat aina käsi kädessä. Varsinkin palvelubisneksessä henkilöstö on erittäin tärkeä. Millaiset ihmiset, sellainen yritys. Jos henkilöstö ei ole tyytyväinen, ei sitä kohta ole asiakaskaan. Toimipisteitä konsernillamme on tällä hetkellä lähes 100 ja lisää on tulossa. CAP jatkaa menestymistään ja kasvuaan, koska paljon on vielä tekemättä ja alalle annettavaa.

Haluatko sinäkin olla CAPpilainen?

Etsimme reippaita ja motivoituneita myyntineuvottelijoita (6 paikkaa; 4 kokoaikaista ja 2 osa-aikaista) täydentämään valtakunnallisten autokouluketjujen asiakaspalvelutiimiä ja työskentelemään monipuolisten asiakaspalvelutehtävien parissa kasvavassa liikenneturvallisuusalan yrityksessä. Tehtävänäsi on tarjota autokouluketjujen asiakkaille parasta mahdollista neuvontaa "kerralla kuntoon" periaatteella. Kykenet tuottamaan ammattimaisen toimintasi ja oman persoonasi kautta kohtaamisen, joka jättää hymyn asiakkaan huulille ja antaa vastaukset asiakkaan kysymyksiin.

Työtä tehdään monikanavaisesti, mutta pääsääntöisesti puhelimitse hyödyntäen useampaa järjestelmää yhtäaikaisesti. Työtehtäviin kuuluvat asiakas- ja myyntipalveluiden hoitaminen aina asiakkaan laskutustilanteesta ajotuntivarauksiin asti. Työtä tehdään tiimissä asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa (ma-to 10.00-18.00, pe 10.00-15.00). Työssä vaaditaan mahdollisuutta toimia kaksivuorotyössä sesongin aikana. Työvuorot suunnitellaan perusvahvuuden lisäksi aina työmäärän ja ruuhkahuippujen mukaan. Alkuun vuorot ovat pääsääntöisesti yhden autokouluketjun asiakaspalvelutehtäviä ja osaamisen kartuttua lisätään asiakaspalvelutehtävien laajuutta. Työt alkavat palkallisella perehdytyksellä ja perehdytys jaetaan usealle eri päivälle.

 

Odotamme hakijalta

 • Iloista ja rempseää otetta työhön sekä tinkimätöntä asiakaspalveluasennetta
 • Itsenäistä työotetta ja halua toimia osana tiimiä etäyhteyksin
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua uudet järjestelmät nopeasti
 • Paineensietokykyä ja tarkkuutta nopeatempoisessa työssä
 • Joustavuutta ja sitoutumista kaksivuorotyöhön
 • Halua sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen
 • Suomen-, englannin- sekä ruotsinkielentaito ja kokemus puhelinpalvelutyöstä katsotaan eduksi

 

Tarjoamme

 • Mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän
 • Hyvän työporukan ja tekemisen meininkiä
 • Kattavan perehdytyksen ja tuen työllesi
 • Liikenneopetusalan työsopimuksen mukaisen palkkauksen
 • Upean uratarinan ja etenemisen mahdollisuudet kasvavassa yrityksessä
 • Pitkäaikaisen työsuhteen ja mukavan työn asiakaspalvelutehtävissä
 • Työ on yrityksen määrittelemissä tiloissa tehtävää etätyötä eli ei vaadi tietyllä paikkakunnalla asumista, työvälineet tulevat työnantajalta
 • Työtehtävään on mahdollista sisällyttää itsenäisesti tehtäviä työtehtäviä toimipisteellä, mikäli hakijan paikkakunnalla on tarve myyntineuvottelijalle sesongin aikana

 

Tarjolla on neljä toistaiseksi voimassa olevaa kokoaikaista työtehtävää. Kokoaikaisella viikkotyötuntimäärä on 35-37,5 h työvuorosuunnittelun mukaisesti arkisin.

Näiden lisäksi tarjolla on kaksi toistaiseksi voimassa olevaa osa-aikaista työtehtävää. Osa-aikaisella viikkotyötuntimäärä on 20-37,5 h työvuorosuunnitelun mukaisesti arkisin. Osa-aikainen työntekijä työskentelee sesongissa kokoaikaisesti.

Kerrothan hakemuksen kohdassa: Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme? haetko kokoaikaisen vai osa-aikaisen työtehtävää.

 

Työ alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Anne Viinikainen, 050 336 1630, anne.viinikainen@cap.fi.

 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

 


Hakijan perustiedot
Tietosuojakäytäntö
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätietoja Ensisijainen tutkinto
Luvat sekä muut koulutukset ja opinnot
Lupa/koulutus Järjestäjä Alkupäivä Päättymispäivä Lisätietoja
Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä Tehtävän sisältö

CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot