Ammattiopisto Spesia on Suomen toiseksi suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Järjestämme ammatillista ja valmentavaa koulutusta nuorille ja aikuisille, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea opintoihinsa. Lisäksi toimimme erityisopetuksen kehittämis- ja palvelukeskuksena.

Haemme nyt Asiantuntijapalvelut -yksikköön Järvenpään toimipisteeseen

KEHITTÄMISKOORDINAATTORIA

Kehittämiskoordinaattori vastaa oppilaitoksen kehittämis- ja hanketoiminnan koordinoinnista ja kehittämisestä Meri-Spesian alueella (Uusimaa, Varsinais-Suomi ja Satakunta). Tehtävään kuuluu kehittämis- ja projektiliiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen, uusien hankkeiden haku ja projektitoimijoiden tukeminen. Lisäksi tehtävään sisältyy omien projektien johtamista, erityisen tuen asiantuntijana toimimista ja verkostoyhteistyötä. Kehittämiskoordinaattori toimii tiiviissä yhteistyössä muiden kehittämisen toimijoiden kanssa.

Toivomme Sinun olevan kokenut ja innostava kehittämistyön ammattilainen. Sinulla on selkeä näkemys hankehallinnan dynamiikasta, menetelmistä ja työkaluista, joilla projektien tuottavuutta, tuloksellisuutta ja vaikuttavuutta voidaan parantaa.  Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja toimit yhteistyön rakentajana niin oppilaitoksen sisällä kuin ulkoisissa verkostoissakin. Tehtävässä menestyminen vaatii rautaista suunnittelu-, toimeenpano- ja organisointikykyä sekä itsenäistä, tavoitteellista ja tulosvastuullista työotetta.

Osaamisesi perustana on soveltuva korkeakoulututkinto. Edellytämme vankkaa kokemusta opetusalan kehittämishankkeiden hallinnoinnista sekä näyttöä niissä menestymisestä. Bonusta on, jos sinulta löytyy ammatillisen koulutuksen ja erityispedagogiikan koulutusta ja työkokemusta. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä tehtävässäsi.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Työsuhde on aluksi määräaikainen ja jatkuu 31.7.2020 asti. Tehtävän jatko arvioidaan keväällä 2020. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta. Halutessasi voit esittää palkkatoiveen.
Tehtävään valitun on esitettävä työnantajalle lain 504/2002 3 §:n mukainen rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 24.7.2019 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämisjohtaja Marja Jäntti, marja.jantti@spesia.fi, p. 040 900 4027.

Olet hakemassa työpaikkaa Ammattiopisto Spesiasta. Rekrytoinnin tapahduttua siirtyvät työpaikan saaneen henkilötiedot suoraan työntekijätiedoiksi työsopimukseen ja sähköiseen henkilöstöhallintojärjestelmäämme. Rekrytointiprosessin aikana tietoja pääsevät näkemään vain ne henkilöt, joilla on työtehtäviensä hoitamiseksi siihen oikeus. Rekrytointihaastattelujen aikana tehdään mahdollisia kirjauksia haastattelun aikana esille tulleista asioista. Hakemuksia liitetietoineen säilytetään kuusi kuukautta. Tarkemmat tietosuojaselosteet löytyvät Spesian kotisivuilta.


Hakijan perustiedot
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen (p.k.vvvv) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.
Liitteet
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Henkilökohtaiset tiedot

Syntymäaika (p.k.vvvv) *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?

Kotiosoite

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Opiskelen vielä / Opiskeluni ovat kesken

Lisätietoa opintoihini liittyen
Muut koulutukset ja opinnot
Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot
Työluvat ja sertifikaatit
Lupa Suorituspvm Myöntäjä Viimeinen voimassaolopäivä
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Ajokorttiluokka

Auto käytettävissä

Muuta
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Suosittelijan nimi Suosittelijan titteli Suosittelijan yritys Sähköpostiosoite Puhelinnumero Lisätietoa suosittelijasta
Mistä sait tiedon työpaikastamme?

Palkkamuoto
Palkkatoive €
Palkkatoivomuksen lisätiedot