Asiantuntijaksi Väestöliittoon

Väestöliitto ry on vuonna 1941 perustettu hyvinvointialan järjestö ja ihmisoikeustoimija. Väestöliitto edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia, seksuaaliterveyttä ja -oikeuksia sekä ihmisten moninaisuuden arvostamista. Rakennamme maailmaa, jossa ihmiset voivat hyvin ja löytävät yhteyden toisiinsa. Meillä on 35 jäsenjärjestöä ja noin 60 työntekijää. Väestöliiton tilat sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.

Oletko kiinnostunut tekemään merkityksellistä työtä nuorten seksuaalikasvatuksen ja auttamistyön parissa? Väestöliitto hakee seksuaaliväkivallan ja seksuaalikasvatuksen

asiantuntijaa

Nuorten palveluihin määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2020 loppuun. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn asiantuntijajärjestössä ja perheystävällisessä työyhteisössä.

Asiantuntija työskentelee kahdessa hankkeessa. Et ole yksin -hanke on syntynyt yhteistyössä Väestöliiton ja suomalaisen urheilun kesken. Päämääränä on ennaltaehkäistä ja vähentää lasten ja nuorten kiusaamista sekä seksuaalisen häirinnän ja kaikenlaisen väkivallan kokemuksia urheilussa. Yhdessä toisen asiantuntijan kanssa, haettava asiantuntija kohtaa nuoria, vanhempia ja urheilutoimijoita hankkeen puhelin- ja chat-palveluissa (ma-to 14-17.30) ja tuottaa tietomateriaalia. Lisätietoa hankkeesta löytyy täältä [https://etoleyksin.fi/tietoa-meista/] .

Väestöliitto toimii asiantuntijatahona kouluikäisten turvataitokasvatusmallia kehittävässä TUTKA-hankkeessa. Asiantuntija osallistuu koulutusten ja työpajojen suunnitteluun ja toteutukseen, ohjeistaa ja neuvoo tarvittaessa hankekumppaneita ja osallistuu tietomateriaalin tuottamiseen koulujen henkilökunnalle. Lisätietoa hankkeesta löytyy täältä [https://www.vaestoliitto.fi/?x27375=10540330 ]

Edellytämme hakijalta perehtyneisyyttä seksuaaliväkivallan, seksuaalisen häirinnän, kiusaamisen sekä turva- ja tunnetaitokasvatuksen teemoihin. Tehtävään valittavalla on soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta puhelin- ja verkkoauttamisesta tai matalankynnyksen palveluista, tietomateriaalin tuottamisesta sekä kouluttamisesta tai työpajojen vetämisestä. Erinomainen ruotsin taito on hakijalle eduksi. Urheilu- ja/tai koulumaailman tuntemuksesta sekä viestinnällisestä osaamisesta on hakijalle hyötyä.

Tehtävä on täysipäiväinen (viikkotyöaika 35h 25min). Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu TES-vaativuusluokkaan 5. Palkkaus on 2600-3000 e/kk osaamisesta ja työkokemuksesta riippuen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja päättyy 31.12.2020. Tehtävässä sovelletaan 3kk:n koeaikaa. Työmme alaikäisten kanssa edellyttää rikostaustaotteen esittämistä mahdollisen työhönoton yhteydessä.

Hae ystävällisesti tehtävää viimeistään 31.12.2019 verkko-osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0a86c1f1. Lataa vapaasti muotoiltu hakemuskirjeesi palkkatoivomuksineen sekä CV tälle hakemussivulle liitteinä. Lisätietoja työtehtävästä antaa 20.12. saakka palvelupäällikkö Antti Lahtinen, antti.lahtinen@vaestoliitto.fi  +358 40 673 7668.