Väestöliitto ry:n Womento-työuramentorointi on maahan muuttaneiden koulutettujen naisten mentorointiohjelma. Suomalainen vapaaehtoinen ammattilaisnainen mentoroi oman alan ulkomaalaistaustaista naista kohti oman alan töitä Suomessa. Womento-toimintaa on koordinoitu Väestöliitossa jo vuodesta 2011 lähtien. Tulokset ovat olleet erinomaisia. Womento-toimintaa rahoittaa STEA (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) Veikkausvoittovaroin.

Haluatko päästä tekemään mielekästä työtä maahan muuttaneiden naisten työelämäosallisuuden edistämiseksi? Haemme loppuvuodeksi määräaikaista, kokoaikaista

suunnittelijaa

Väestöliiton Womento-toimintaan ajalle 1.10. – 31.12.2020. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulutusta, iloista ja yhteistyökykyistä mieltä sekä hyvää organisointikykyä. Tehtäviisi kuuluvat mentorointiryhmien organisointi ja seuranta, tiedottaminen, ryhmätoiminnan järjestelyt sekä yhteydenpito mentoreiden ja aktoreiden kanssa. Työaika sisältää jonkin verran iltatyötä (Womento-tilaisuudet ovat iltaisin Helsingissä). Etätyötä toteutetaan Suomen hallituksen ohjeistusten mukaisesti. Osittaisen etätyön jatkaminen on mahdollista myös siinä tilanteessa, että hallituksen ohjeistukset muuttuvat.  

Tehtävässä eduksi ovat kokemus työelämäkysymyksistä ja maahanmuuttajatyöstä sekä innovatiivinen mieli. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen toimintaan. Mentorointia toteutetaan yhteistyössä toisen työntekijän kanssa. Kk-palkka on 2600-2900, kokemuksesta ja koulutuksesta riippuen.

Lisätietoja antaa monikulttuurisuuden vastuuasiantuntija Mina Zandkarimi, mina.zandkarimi@vaestoliitto.fi p. 0503256450. 

Täytä ystävällisesti yhteystietosi lomakkeelle. Lataa hakemuksen liitteeksi yksi pdf-tiedosto, jossa on vapaamuotoinen hakemuskirjeesi ja cv (yhteensä enintään 3 sivua). Haluaika päättyy 31.8.2020 klo 23.59.