Ryhmäpäällikkö energiatehokkuushankkeiden ryhmään, Helsinki

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme ryhmäpäällikköä energiatehokkuushankkeiden ryhmään Helsingin toimipisteeseemme.

Energiatehokkuushankkeet-ryhmän palveluihin kuuluu nimensä mukaisesti erityyppisten energiatehokkuushankkeiden toteutus olemassa olevassa kiinteistökannassa. Granlund tarjoaa tässä toimintakentässä kokonaispalvelua sisältäen suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan sekä monipuolisesti erilaisia selvityksiä, konseptisuunnittelua ja kiinteistöportfoliotason analyysejä.  

Ryhmäpäällikkönä vastaat johtamasi ryhmän esimiestehtävistä: tuloksesta, myynnistä, palvelukehityksestä ja henkilöstöjohtamisesta. Ryhmäpäällikön tavoitteena on aktiivisen palvelukehityksen ja myynnin kautta luoda ryhmälle oma vahva asiakaskunta ja kasvun edellytykset. Tukenasi toimii niin Granlund Consultingin reipas esimieskaarti ja johto kuin huippuasiantuntijajoukkommekin. Yhdessä tekemisen meininki on meillä vahva yli toimialarajojen.     

Me Granlund Consultingissa luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun. 

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävään etsimme kokenutta talotekniikka-/energiaosaajaa. Olet koulutukseltasi insinööri tai diplomi-insinööri talotekniikan alalta (LVI, sähkö tai rakennusautomaatio). Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii aikaisempaa esimieskokemusta, hyviä ihmissuhdetaitoja sekä vahvaa teknistä ja asiakaspalveluosaamista. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaan.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV alla olevalla hakulomakkeellamme keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Ville Reinikainen p. 050 541 5375 ja ryhmäpäällikkö Tuomo Niemelä p. 040 662 1274 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä. Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus