Ympäristöasiantuntija, Helsinki

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme Ympäristöasiantuntijaa Helsingin toimipisteeseemme.

Haemme ympäristö- ja elinkaariosaajaa monipuolisiin konsultointiprojekteihin. Työtehtäviisi sisältyy erilaisia asiantuntijatehtäviä talonrakennushankkeisiin ja kiinteistöjen ympäristötehokkuuteen liittyen. Tyypillisiin tehtäviin kuuluvat mm. RTS-, BREEAM- ja LEED-konsultointitehtävät sekä hiilijalanjälkilaskenta. Projektimme vaihtelevat pienistä päiväkodeista aina megaluokan sairaala- ja tapahtumakeskusprojekteihin.

Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun. 

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Mitä toivomme sinulta?

  • koulutukseltasi olet insinööri (tai vastaava) ympäristö-, talo- tai rakennustekniikan alalta
  • omaat mahdollisesti jo hieman kokemusta rakennusten ympäristö- ja elinkaariasioista
  • kiinnostusta alaa kohtaan ja halua oppia uutta
  • oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä englannin kielellä

Arvostamme aiempaa kokemusta RTS-, BREEAM- ja LEED-konsultointitehtävistä sekä hiilijalanjälkilaskennasta

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV alla olevalla hakulomakkeellamme perjantaihin 29.3.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Teemu Salonen (etunimi.sukunimi@granlund.fi tai 050 344 6589) puhelinajat pe 15.3. klo 9.30-11 ja 21.3. klo 13-14.30.

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä.

Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi 


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus