Haemme asiakaspalveluhenkistä

KIINTEISTÖNHOITAJAA (2kpl)

määräaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Määräaikaisen työsuhteen kesto on noin puoli vuotta, jatko on mahdollinen. Asiakaskohteet sijaitsevat Kallio-Vallila-Sörnäinen-Hakaniemi -akselilla. 

Työtehtävät koostuvat pääosin kiinteistöhuollon ulkotöistä, sisältäen kuitenkin pienimuotoisia sisätöitä (lamppujen vaihdot, mittareiden luennat, kellojen säädöt jne.). Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-15, tämän lisäksi ajoittain myös liputusvuoroja niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Talviaikana työaika vaihtelee, riippuen lumisateista ja sisältää tilanteen niin vaatiessa myös viikonloppuisin tehtäviä lumitöitä.

Toivomme hakijoilta reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, ajokorttia ja hyvää peruskuntoa. Aiempi kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä katsotaan eduksi, arvostamme kuitenkin enemmän oikeaa asennetta ja oppimishalua.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaidemme päivittäiseen elämään luomalla viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön.  Tukenasi ovat osaavat työkaverit ja suuren yrityksen resurssit. Tule mukaan tekemään kanssamme asiakkaidemme jokaisesta päivästä viihtyisämpi!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakulomakkeen kautta viimeistään 30.6. Toimi kuitenkin pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakulomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Kerrothan hakemuksessasi haetko vakituista vai määräaikaista tehtävää.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaj Grönvall, kaj.gronvall(at)kotikatu.fi.

Kiinteistöhuolto Grönvall on vuonna 1991 perustettu kiinteistöhuoltoalan yritys. Marraskuussa 2018 liityimme osaksi Kotikatu-konsernia. Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on yli 100 M€ ja se toimii nyt yli 1100 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa.

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot

Suoritetut luvat

Lupa Järjestäjä Viimeinen voimassaolopvm
Suoritetut muut koulutukset ja opinnot

Ajokorttitiedot

Ajokorttiluokka Voimassa alkaen
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Mahdolliset suosittelijat
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot