Liikenneopettaja, CAP-Autokoulu Hyrylä ja Hyvinkää

Liikenneopettaja, CAP-Autokoulu Hyrylä ja Hyvinkää, 2 paikkaa, CAP-Group Oy

CAP-Group Oy on Pohjoismaiden suurin valtakunnallinen ja vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo asiakkailleen merkittävää lisäarvoa kehittämällä edistyksellisiä ja tehokkaita oppimismenetelmiä. CAP-Group Oy piirtää kuljettajakoulutuksen suuntaviivoja ja vaikuttaa aktiivisesti koko alan kehitykseen.

Vuonna 2021 CAP-Group Oy:llä on yhteensä noin 400 tyytyväistä työntekijää ja useita sopimuskouluttajia sekä vielä paljon enemmän tyytyväisiä asiakkaita. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys kulkevat aina käsi kädessä. Varsinkin palvelubisneksessä henkilöstö on erittäin tärkeä. Millaiset ihmiset, sellainen yritys. Jos henkilöstö ei ole tyytyväinen, ei sitä kohta ole asiakaskaan. Toimipisteitä konsernillamme on tällä hetkellä lähes 100 ja lisää on tulossa. CAP jatkaa menestymistään ja kasvuaan, koska paljon on vielä tekemättä ja alalle annettavaa.

Haluatko sinäkin olla CAPpilainen? 

Haemme kahta asiakaspalveluhenkistä liikenneopettajaa, toista Hyrylän ja toista Hyvinkään CAP-Autokouluun.

Etsimme hyvät vuorovaikutustaidot omaavia myyntihenkisiä ja palvelualttiita liikenneopettajia. Liikenneopettajien työtehtäviin kuuluvat B-, AM120- ja A-ajokorttiluokkien opetustyön lisäksi sähköistä oppilashallintaa. Innostus uuden oppimiseen ja omaksumiseen ja koko työyhteisön huomioiva asenne ovat tärkeitä piirteitä tehtävässä menestymisen kannalta.

Odotamme teiltä iloista, avointa ja ammattimaista asennetta työntekoon. Olette asiakaspalvelun ammattilaisia ja teillä on voimassa oleva liikenneopettajalupa ja mopo- ja moottoripyöräkouluttajan opettajapätevyydet. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää suomen kielen osaamista. Englannin kielen osaaminen on plussaa, mutta ei välttämättömyys. Teillä tulee olla tuntemusta sähköisistä opetusvälineistä ja taitoa toimia nykyaikaisessa toimistoympäristössä. Omaatte itsenäiset valmiudet liikenneopettajan työhön kuuluvien tehtävien hoitamiseen ketjun toimintamallien mukaisesti. Tukenanne perehdytyksessä sekä työtehtävissä ovat mukavat kollegat, rento ja kannustava työilmapiiri ja laaja asiantuntemus.

Tarjoamme Teille toistaiseksi voimassa olevan kokoaikaisen työsuhteen. Tuntipalkkaus, liikenneopetusalan TES.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Sari Saarni, 044 702 2308, sari.saarni@cap.fi.

 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


Hakijan perustiedot
Tietosuojakäytäntö
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätietoja Ensisijainen tutkinto
Luvat sekä muut koulutukset ja opinnot
Lupa/koulutus Järjestäjä Alkupäivä Päättymispäivä Lisätietoja
Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä Tehtävän sisältö

CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot