Avoin hakemus liikenneopettajaharjoittelijaksi

Avoin hakemus liikenneopettaharjoittelijaksi, CAP-Group Oy

CAP-Group on Suomen ja Saksan suurin, vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo merkittävää lisäarvoa asiakkailleen kehittämällä edistyneitä ja tehokkaita oppimismenetelmiä. CAP on digitalisaation edelläkävijä alallaan vaikuttaen aktiivisesti koko alan kehitykseen.

Suomessa CAP toteuttaa laadukasta ajokorttikoulutusta hyödyntäen simulaattoriopetusta sekä etäteoriaopetusta CAP-Autokouluissa valtakunnallisesti sekä CAP Pro Academyn toteuttamaa tehokasta kuljettajakoulutusta yrityksille ja Puolustusvoimille eri puolilla Suomea. Vuonna 2024 CAP-Group Oy:llä työskentelee yhteensä noin 620 henkilöä, joista Suomessa on noin 470 tyytyväistä työntekijää ja useita sopimuskouluttajia. CAP haluaa olla kannattavasti kasvava valtakunnallinen kuljettajakouluttajabrändi, joka ohjaa markkinakehitystä ja hyödyntää sen mahdollisuuksia.

Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys kulkevat aina käsi kädessä. Meillä henkilöstö on tärkein voimavaramme. Millaiset ihmiset - sellainen yritys. Jos henkilöstö ei ole tyytyväinen, ei sitä kohta ole asiakaskaan. Palvelemme asiakkaitamme lähes 200 pisteellä ja lisää on tulossa. CAP jatkaa kasvuaan, koska paljon on vielä tekemättä ja alalle annettavaa.

 

Voisiko sinustakin tulla CAPpilainen?

Odotamme Sinulta hyvää asennetta työntekoon, ammattimaista otetta ja palveluhenkisyyttä. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme simulaattorilla tapahtuvan opetuksen tuntemista sekä tuntemusta sähköisistä opetusvälineistä ja toimistoympäristöstä.

Tarjoamme Sinulle harjoittelupaikan. Tukenasi on mukava työyhteisö ja laaja asiantuntemus.

Mikäli olet etsimämme henkilö, haluat haasteita ja kenties edetä urallasi, niin pyrimme tarjoamaan Sinulle sopivan työpaikan – vieläpä kotiseudullasi.

 

Voit jättää hakemuksesi täällä: Liikenneopettajaharjoittelijan alkukartoitus

Huomaathan, että kaikki tähdellä (*) merkityt kentät ovat hakuslomakkeella pakollisia.

 

Lisätietoja tehtävästä saat allekirjoittaneelta.

Turvallisin ja taloudellisin terveisin,

Laura Sandqvist
Opiskelijakoordinaattori - Liikenneopetus | CAP-Group Oy
Puhelin 041 730 9155
laura.sandqvist@cap.fi