Avoin hakemus liikenneopettajaharjoittelijaksi

Avoin hakemus liikenneopettaharjoittelijaksi, CAP-Group Oy

CAP-Group toteuttaa laadukasta ajokorttikoulutusta hyödyntäen simulaattoriopetusta sekä etäteoriaopetusta CAP-Autokouluissa valtakunnallisesti sekä CAP Pro Academyn toteuttamaa tehokasta kuljettajakoulutusta yrityksille ja Puolustusvoimille eri puolilla Suomea. Vuonna 2021 CAP-Group Oy:llä työskentelee yhteensä noin 400 tyytyväistä työntekijää ja useita sopimuskouluttajia. CAP haluaa olla kannattavasti kasvava valtakunnallinen kuljettajakouluttajabrändi, joka ohjaa markkinakehitystä ja hyödyntää sen mahdollisuuksia.

Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys kulkevat aina käsi kädessä. Meillä henkilöstö on tärkein voimavaramme. Millaiset ihmiset - sellainen yritys. Jos henkilöstö ei ole tyytyväinen, ei sitä kohta ole asiakaskaan. Toimipisteitä konsernillamme on tällä hetkellä lähes 100 ja lisää on tulossa. CAP jatkaa kasvuaan, koska paljon on vielä tekemättä ja alalle annettavaa.

Voisko sinustakin tulla CAPpilainen?

Odotamme Sinulta hyvää asennetta työntekoon, ammattimaista otetta ja palveluhenkisyyttä. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme simulaattorilla tapahtuvan opetuksen tuntemista sekä tuntemusta sähköisistä opetusvälineistä ja toimistoympäristöstä.

Tarjoamme Sinulle harjoittelupaikan. Tukenasi on mukava työyhteisö ja laaja asiantuntemus.

 

Mikäli olet etsimämme henkilö, haluat haasteita ja kenties edetä urallasi, niin pyrimme tarjoamaan Sinulle sopivan työpaikan – vieläpä kotiseudullasi.

Voit jättää hakemuksesi täällä: Liikenneopettajaharjoittelijan alkukartoitus

Huomaathan, että kaikki tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Lisätietoja tehtävästä saat allekirjoittaneelta.

 

Turvallisin ja taloudellisin terveisin,

Laura Sandqvist
Opiskelijakoordinaattori - Liikenneopetus | CAP-Group Oy
Puhelin 041 730 9155
laura.sandqvist@cap.fi