Liikenneopettaja, oppisopimus, CAP-Autokoulu Tornio

Liikenneopettaja, oppisopimus, CAP-Autokoulu Tornio, CAP-Group Oy

CAP-Group Oy on Suomen ja Saksan suurin, vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo asiakkailleen merkittävää lisäarvoa kehittämällä edistyksellisiä ja tehokkaita oppimismenetelmiä. CAP on digitalisaation edelläkävijä alallaan vaikuttaen aktiivisesti koko alan kehitykseen.

Vuonna 2023 CAP-Group Oy:llä on yhteensä noin 620 henkilöä. Suomessa työskentelee noin 470 tyytyväistä työntekijää ja useita sopimuskouluttajia. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys kulkevat aina käsi kädessä. Varsinkin palvelubisneksessä henkilöstö on erittäin tärkeä. Millaiset ihmiset, sellainen yritys. Jos henkilöstö ei ole tyytyväinen, ei sitä kohta ole asiakaskaan. Palvelemme asiakkaitamme lähes 200 pisteellä ja lisää on tulossa. CAP jatkaa menestymistään ja kasvuaan, koska paljon on vielä tekemättä ja alalle annettavaa.

 

Haluatko sinäkin olla CAPpilainen?

Haemme Tornion CAP-Autokouluun asiakaspalveluhenkistä persoonaa koulutettavaksi oppisopimuksella liikenneopettajaksi.

Oppisopimuksella työskentelet ja ansaitset liikenneopettajaharjoittelijan palkkaa (TES) ja samalla opiskelet itsellesi uuden ammatin. Liikenneopettajan työtehtäviin kuuluu opetustyön lisäksi sähköistä oppilashallintaa sekä asiakaspalvelutehtäviä. Odotamme sinulta avointa ja ammattimaista asennetta työntekoon.

Tarjoamme Sinulle mukavaa ja palkitsevaa työtä erittäin innostavassa kasvuyrityksessä. Tukena opiskelujesi ajan on CAP-opo sekä opintoja ryhdistämään kehitetty harjoittelijan polku. Työtehtäviin perehdytyksessä ovat mukana ammattitaitoiset kollegat ja rento ja kannustava työilmapiiri.

 

Mitä haemme:

  • Vähintään B-luokan ajo-oikeus, joka on ollut voimassa kolme vuotta.
  • Jos haluat erikoistua moottoripyörän (A2 ja A) tai raskaan kaluston (C, CE ja D) luokan opettajaksi vaatii se kyseisen luokan ajo-oikeiden, joka on ollut voimassa vähintään kolme vuotta.
  • Hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa myyntihenkistä ja palvelualtista henkilöä.
  • Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää suomen ja englannin kielten osaamista. Englannin osaaminen on plussaa, mutta ei edellytys työpaikan saamiselle.

 

Tehtävässä on tuntipalkkaus liikenneopetusalan TES:n mukaan. Työ on ensin määräaikainen ja 2.2 tutkinnon osan suorittamisen jälkeen työsopimus muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi. Työaika asettuu arkisin klo 8 - 20 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Niina Haapaniemi, 050 560 9043, niina.haapaniemi@cap.fi.

 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


Hakijan perustiedot
Tietosuojakäytäntö
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätietoja Ensisijainen tutkinto
Luvat sekä muut koulutukset ja opinnot
Lupa/koulutus Järjestäjä Alkupäivä Päättymispäivä Lisätietoja
Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä Tehtävän sisältö

CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot