Avoin hakemus liikenneopettajaksi

Avoin hakemus liikenneopettajaksi, CAP-Group Oy

CAP-Group on Suomen ja Saksan suurin, vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo merkittävää lisäarvoa asiakkailleen kehittämällä edistyneitä ja tehokkaita oppimismenetelmiä. CAP on digitalisaation edelläkävijä alallaan vaikuttaen aktiivisesti koko alan kehitykseen.

Suomessa CAP toteuttaa laadukasta ajokorttikoulutusta hyödyntäen simulaattoriopetusta sekä etäteoriaopetusta CAP-Autokouluissa valtakunnallisesti sekä CAP Pro Academyn toteuttamaa tehokasta kuljettajakoulutusta yrityksille ja Puolustusvoimille eri puolilla Suomea. Vuonna 2024 CAP-Group Oy:llä työskentelee yhteensä noin 620 henkilöä, joista Suomessa on noin 470 tyytyväistä työntekijää ja useita sopimuskouluttajia. CAP haluaa olla kannattavasti kasvava valtakunnallinen kuljettajakouluttajabrändi, joka ohjaa markkinakehitystä ja hyödyntää sen mahdollisuuksia.

Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys kulkevat aina käsi kädessä. Meillä henkilöstö on tärkein voimavaramme. Millaiset ihmiset - sellainen yritys. Jos henkilöstö ei ole tyytyväinen, ei sitä kohta ole asiakaskaan. Palvelemme asiakkaitamme lähes 200 pisteellä ja lisää on tulossa. CAP jatkaa kasvuaan, koska paljon on vielä tekemättä ja alalle annettavaa.

 

Voisiko sinustakin tulla CAPpilainen?

Odotamme Sinulta hyvää asennetta työntekoon, ammattimaista otetta ja palveluhenkisyyttä. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja Sinulla on voimassa oleva liikenneopettajalupa. Arvostamme simulaattorilla tapahtuvan opetuksen tuntemista sekä tuntemusta sähköisistä opetusvälineistä ja toimistoympäristöstä.

Tarjoamme Sinulle vakituisen työsuhteen, monipuoliset työtehtävät ja joustavat työajat. Tukenasi on mukava työyhteisö ja laaja asiantuntemus.

Mikäli olet etsimämme henkilö, haluat haasteita ja kenties edetä urallasi, niin pyrimme tarjoamaan Sinulle sopivan työpaikan – vieläpä kotiseudullasi.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja esittely itsestäsi. Kuulemme myös mielellämme toiveesi alueesta, jossa haluaisit työskennellä.

Lisätietoja hakuun liittyen saat allekirjoittaneelta.

 

Turvallisin ja taloudellisin terveisin,


Niina Puranen
HR-asiantuntija | CAP-Group Oy
Puhelin 040 142 7224
niina.puranen@cap.fi

                                                                                                

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


Hakijan perustiedot
Tietosuojakäytäntö
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)
Haetun työtehtävän tiedot
Kiinnostavat toimipaikat tai alue
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Kun olet lisännyt tiedoston, muista tallentaa se painamalla Tallenna.

CV ja vapaamuotoinen hakemus