KESÄTYÖ: HARJOITTELIJA LÄMPÖPALVELUIHIN

Työtehtäväsi liittyvät KSS Lämpö Oy:n kaukolämpö- ja maakaasujärjestelmien kunnossapitoon, dokumentointiin ja suunnitteluun pääosin toimistolla, E-talolla. Tehtäviisi voi kuulua myös maastotyöjaksoja kokeneen asentajan työparina.

Laskemme eduksesi sujuvan Excel- ja AutoCAD -ohjelmien osaamisen, AB-ajokortin, voimassaolevat työturvallisuus-, tulityö- ja tieturvakortit sekä mahdollisen työkokemuksen energia-alalta esim. LVI- tai putkiasennuksista. Olet todennäköisesti energia- tai LVI-tekniikan 1. – 3. vuoden korkeakouluopiskelija.

Voit olla käytettävissä esim. toukokuun alusta elokuun loppuun - ajankohta on sovittavissa oman toiveesi mukaisesti. Työpisteesi sijaitsee Kouvolan keskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä, osoitteessa Hovioikeudenkatu 3.

Hakuaika tähän tehtävään päättyy perjantaina 15.2.2019.


**

Otamme kesätyöhakemuksia vastaan ainoastaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Täytäthän hakemuksen kohdat huolellisesti. Voit halutessasi jättää myös CV:n tai vapaamuotoisen hakemuksen liitteeksi. Ilahdumme myös valokuvastasi ja/tai esittelyvideostasi.

Laitathan meille viestin rekrytointi@kssenergia.fi, jos kohtaat ongelmia sähköisen hakujärjestelmämme kanssa. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Kesätyöhakemuksia emme rekrytointipäätöksen jälkeen säilytä.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Muuta
Ohjelmisto-osaaminen
Muu erityisosaaminen, jonka haluat mainita
Suosittelijat
LinkedIn profiili
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Liitteet
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Valokuva
Esittelyvideo