Lakimies, talous ja rahoitus

Työllisyysrahasto on työpaikka, jossa tehdään merkityksellistä asiantuntijatyötä. Luomme hyvinvointia, turvaa ja vakautta työn muutoksissa. Rahasto kerää työttömyysvakuutusmaksut, joilla rahoitetaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa ja edistetään palkansaajien ja yrittäjien osaamisen kehittämistä aikuiskoulutusetuuksilla. Meidän visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija ja digitaalisen ajan työpaikka. Asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Opastamme ja neuvomme työttömyysvakuutusmaksu- ja aikuiskoulutusetuusasioissa sekä osallistumme toimialaa koskevan lainsäädännön kehittämiseen.

Asiakaskokemuksen parantaminen, asiakkaan hallinnollisen taakan keventäminen ja toimintamme tehostaminen ovat keskeiset painopistealueemme. Työllisyysrahastossa panostamme henkilöstön työtyytyväisyyteen ja osaamisen kehittämiseen, jotta työntekijämme pysyvät kehityksen kärjessä.

Haemme talouden ja rahoituksen laskutukseen

LAKIMIESTÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen 1.3.2021-31.8.2022.

Tärkeimpinä tehtävinäsi tulevat olemaan Työllisyysrahaston saatavien vapaaehtoiseen ja oikeudelliseen perintään sekä insolvenssimenettelyihin liittyvät lakimiestehtävät, lakimiestukena toimiminen mainituissa palveluissa ja kehittämisprojekteissa sekä asiakaspalvelun tukeminen yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu työohjeiden ja prosessikuvien laatimista ja päivittämistä. Toimit tiiviissä yhteistyössä laskutuspäällikön ja laskutuksen sisältövastaavan kanssa.

Sovit tehtävään, jos sinulla on:

  • soveltuva oikeustieteellinen koulutus
  • perintä- ja insolvenssioikeuden osaamista
  • kykyä ja halua toimia osana tiimiä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa
  • kiinnostusta prosessi- ja järjestelmäkehitykseen
  • muutaman vuoden työkokemus lakimiestehtävistä tai vastaavista asiantuntijatehtävistä.

Kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin kykyä tarttua uusiin tehtäviin ja omaksua nopeasti uutta tietoa. Voit siis olla myös vastavalmistunut, jos sinulla on asenne kohdillaan.

Lisäksi odotamme sinulta:

  • erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa
  • kehittävää ja oma-aloitteista työotetta
  • itsenäistä päätöksentekokykyä annettujen aikarajojen puitteissa
  • sujuvaa suomen-, ruotsin- ja englanninkielen taitoa. 

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin mukavaan työympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.

Näin haet

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä meillä, laskutuspäällikkö Laura Repo vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit soittaa Lauralle numeroon 040 455 1504 maanantaina 4.1.2021 klo 10-11, torstaina 7.1.2021 klo 9:30-10:30 tai maanantaina 11.1.2021 klo 9:30-10:30.

Hae tehtävää 17.1.2021 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietokyselyyn ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuuslaki 726/2014).


PERUS- JA YHTEYSTIEDOT
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Sähköpostiosoite *

Puhelinnumero *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Syntymäaika
Sukupuoli
KIELITAITO
Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli sinulla ei osaamista kyseisessä kielessä. Täytä vapaseen tekstikenttään kielet, joita voit hyödyntä työssä.
Suomi
Ruotsi
Englanti
Muu kielitaito
HAKEMUS

Vapaamuotoinen hakemus (vaihtoehto liitteelle)

LIITETIEDOSTOT

Lisää liite omalta koneeltasi näin: + Lisää > Choose file > Tallenna pienestä tallenna-painikkeesta liitteen vierestä.

Vapaamuotoinen hakemus
Ansioluettelo
Palkkatoive (€/kk)

TUTKINNOT
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi Lisätiedot

LISÄTIEDOT
Hakemustani saa käyttää myös muissa avoimissa tehtävissä.

Suostun siihen, että rekrytoinnin edetessä minulle tehdään luottotietojen tarkistus, turvallisuuselvitys ja huumausainetesti.

Mitä kautta kuulit tehtävästä?


Luethan hakemuksen läpi vielä ennen hakemuksen lähettämistä ja tarkistat, että olet tallentanut lisäämäsi liitteet hakemukselle. Kiitos! Hakemuksen lähettämisen jälkeen hakemusta ei pääse enää muokkaamaan.

Hakemusta säilytetään järjestelmässä kuusi kuukautta, minkä jälkeen se poistetaan.