Haemme Antellille Kuopioon keittiöpäällikköä

Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880 saakka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee yli 500 osaavaa ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 49,4 MEUR.
Antell tekee aidosti hyvää.

”Me antellilaiset olemme oma-aloitteisten ammattilaisten työyhteisö. Meillä on ainutlaatuinen yrityskulttuuri, jonka lähtökohta on, että työntekijöihin luotetaan ja vastuu jaetaan mahdollisimman lähelle asiakasta.”

Haemme Kuopiossa sijaitsevaan ravintolaamme kokenutta ja ratkaisukeskeistä keittiöpäällikköä kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Sinulla on vahva kokemus vastaavista tehtävistä ja esimieskoulutus. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii halua kehittää toimintaa, loistavaa henkilöstöjohtamistaitoa, innostuneisuutta ja aurinkoista asiakaspalveluasennetta. Lisäksi päävastuullesi kuuluu keittiön johtaminen ja tuloksesta vastaaminen. Tehtävä vaatii kykyä suunnitella sekä toteuttaa houkuttelevia juhlatarjoiluja ml. fine dining -ruokien valmistamista. Lisäksi teet tilauksia, suunnittelet ruokalistoja, valmistat maukasta ruokaa ja leivot herkullisia leivonnaisia sekä hoidat esivalmistelujen ohella muita keittiön tehtäviä.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja sinulla on yleisesti positiivinen asenne tekemiseen. Olet esteettisen silmän omaava alan ammattilainen, jonka intohimona on valmistaa ruokaa isolla sydämellä, unohtamatta oleellisinta, eli makua. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkeen, mutta toivomme joustavuutta tilanteen niin vaatiessa. Edellytämme hygieniapassia.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.

Työ alkaa 1.1.2020

Kiinnostuitko? Täytä alla oleva sähköinen hakemus 24.11.2019 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa ravintolapäällikkö Kaisu Koskinen, p. 020 770 2191.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi *
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemustani saa säilyttää muita hakuja varten (kk) *
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut merkittävät suorittamani alan kurssit ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Muu osaaminen

Muut suoritetut kurssit ja pätevyydet
MS Officen hallinta
Muut IT-taidot
Kielitaito: englanti
Kielitaito: ruotsi
Kielitaito: saksa
Kielitaito: ranska
Kielitaito: venäjä
Muu kielitaito
Erityisosaaminen
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Esimieskokemus
Suurtalouskeittiökokemus
A´la Carte/edustuskeittiökokemus
Tarjoilu- tai kassakokemus
Edustustarjoilukokemus
Anniskelukokemus
Siivousalan kokemus
Oletko aiemmin ollut Antell-konsernin palveluksessa?

Toimipiste, työtehtävä ja ajankohta
Muuta
Miksi juuri sinut pitäisi valita yrityksemme palvelukseen ja tähän tehtävään? *
Suosittelijat yhteystietoineen
Palkkatoivomus (euroa/kk)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Lisätietoja