Johdon assistentti

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme positiivista ja oma-aloitteista
johdon assistenttia
International Business –koulutuksen alueelle kolmen hengen assistenttitiimiin.
Pääasiallinen toimipaikka on Pasilan kampus ja työsuhde on ajalle 2.8.2021 – 30.11.2023.

Johdon assistentti toimii tutkintojohtajan tukena vastaten tärkeistä tukitoiminnoista kuten viestinnästä, kokous- ja valintakoejärjestelyistä ja asiakirjahallinnosta. Tehtäviin kuuluu opetuksen hallinnollisia tukitehtäviä, esitysmateriaalien valmistelua, muistioiden kirjoittamista sekä laskujen tarkastusta ja tiliöintiä. Assistentti toimii myös osaltaan kansainväliseen yhteistyöhön liittyvissä tehtävissä mm. Meksikon IB-koulutukseen liittyen hoitaen matkajärjestelyjä, matkaohjelmien suunnittelua, tiedotusta ja budjetin hallinnointia.

Haettavalla henkilöllä on assistentin tehtäviin soveltuva koulutus, kokemusta vastaavantyyppisestä työstä sekä erinomainen englannin kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Hakemamme henkilö toimii sujuvasti virtuaalisesti ja digitaalisissa kanavissa, joten monipuolinen ohjelmistojen hallinta on olennainen edellytys. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää joustavaa palveluasennetta.

Tarjoamme innostuneen kansainvälisen työilmapiirin nopeasti kehittyvällä business-koulutuksen alueella sekä hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen, tiimeissä yhdessä toimimiseen ja verkostoitumiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkintojohtaja Anne-Mari Karppinen: anne-mari.karppinen@haaga-helia.fi, puhelimitse 9.6. klo 12-14 ja 15.-17.6. klo 8-9, puh. 040 488 7581.

Hae tehtävää viimeistään 20.6.2021, liitä hakemukseesi CV. Huom! Emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.
Työhaastatteluja pidetään sopivien hakijoiden löytyessä jo hakuaikana sekä 22.-24.6.2021.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Kielitaito

Tietotekniikkaosaaminen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot