Asiakaspalveluhenkisiä IT-tukihenkilöitä

Haluaisitko työskennellä ympäristössä, missä voit yhdistää asiakaspalvelutyön ja tietoteknisen osaamisesi? Nyt etsimme asiakaspalveluhenkisiä IT-tukihenkilöitä työskentelemään Helsingin yliopiston IT-helpdeskiin!

Helsingin yliopiston tietotekniikkakeskuksen helpdesk palvelee HY:n opiskelijoita ja henkilökuntaa Viikissä noin kahdenkymmenen hengen voimin. Osa helpdesk työntekijöistä ovat Unigrafialaisia ja nyt etsimme vahvistusta energiseen joukkoomme!

Tehtävässä vastaat opiskelijoilta ja henkilökunnalta tuleviin yhteydenottopyyntöihin puhelimitse, chatissä tai sähköpostitse.

IT-tukihenkilön työ helpdeskissä on hektistä asiakaspalvelutyötä, joten toivomme sinulta innokasta työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä tiimityötaitoja. Siedät nopeasti vaihtuvia tilanteita ja sinulla on ajantasaiset IT-taidot (Windows-ympäristö, OS X ja Linux lasketaan eduksi). Ymmärrät asiakkaiden tarpeet ja pystyt ratkaisemaan heidän teknisiä ongelmiaan oma-aloitteisesti.

Helpdeskissä odotamme asiakaspalvelun onnistuvan sinulta sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti niin suomen kuin englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen lasketaan sinulle eduksi.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Janne Kärkkäinen, janne.karkkainen@helsinki.fi  tai puh. 043 824 5566. Janne on tavoitettavissa pe 13.9 klo 9-11 ja ma 16.9 klo 13-15.

Aloitus: mahdollisimman pian
Kesto: määräaikainen (n. 5kk)
Sijainti: Helsinki
Palkka: 2400€/kk

Mikäli kiinnostuit tehtävästä liitä vapaamuotoinen hakemus ja CV kohtaan "Liitteet" mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten haethan paikkaa nopeasti!


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.
Hakemusta saa säilyttää (kk)

Liitteet

CV ja vapaamuotoinen hakemus