Palvelukotityöntekijöitä Lounakotiin Rovaniemelle

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottaa säätiön sataprosenttisesti omistama Yrjö & Hanna Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Rovaniemen Saarenkylässä sijaitsevan Palvelukeskus Lounakoti valmistui v. 1998 ja laajennusosa otettiin käyttöön v. 2012. Asukkaina Lounakodissa on ikäihmisiä sekä kehitysvammaisia ihmisiä ja asuntoja on yhteensä 54. Lisätietoa Lounakodista löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/lounakoti

Haemme Lounakotiin palvelukotityöntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G20. Työ on kolmivuorotyötä ja alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme palvelukotityöntekijältä sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja), voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia sekä kokemusta työskentelystä eri asiakasryhmien kanssa. Lisäksi arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, ahkeruutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, vastuullisuus ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Pia Korpelaan 050 570 7630.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 28.2.2019 täyttämällä oheinen hakemus.Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *
Käytettävissä alkaen *
Päivämäärä, jolloin hakemus poistetaan

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti / koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot Viimeinen voimassaolopvm
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Esimiestyön kokemus Tehtävän sisältö

Voimassa oleva

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus