Haemme Antellille Helsinkiin kylmäkköä

Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880 saakka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee yli 500 osaavaa ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 49,4 MEUR.
Antell tekee aidosti hyvää.

”Me antellilaiset olemme oma-aloitteisten ammattilaisten työyhteisö. Meillä on ainutlaatuinen yrityskulttuuri, jonka lähtökohta on, että työntekijöihin luotetaan ja vastuu jaetaan mahdollisimman lähelle asiakasta.”

Haemme avattavaan henkilöstöravintolaamme innokasta, ammattitaitoista ja vastuullista kylmäkköä, joka seuraa ruoka-alan trendejä. Tehtäviisi kuuluu aamupalan valmistaminen, kahvilan suolaisten, makeiden ja välipalatuotteiden valmistaminen. Valmistat Deli salaatin noin 200 ruokailijalle. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat rutiinityöt, kuten puhtaanapito, omavalvonta ja astiahuolto. Sinulla on hymy herkässä, etkä pelkää asiakkaiden kohtaamista salin puolella. Työaika on pääsääntöisesti aikaisesta aamusta iltapäivään ja arvostamme mahdollisuuttasi joustaa tilanteiden mukaan.


Toivomme, että sinulla on vahva ammattiosaaminen kylmän keittiön puolelta sekä edustuksesta että jälkiruokien valmistuksesta. Sinulla on osaamista erityisruokavalioiden valmistuksesta ja olet innostunut tekemään yleisimpien erityisruokavalioiden mukaisia kylmiä ruokia; salaatteja ja välipaloja. Lisäksi sinulla on kiinnostusta myös vegaanisten ja luontaisesti gluteenittomien välipalojen valmistukseen. Olet innokas ja trenditietoinen alan ammattilainen, jonka intohimona on valmistaa ruokaa isolla sydämellä alusta asti itte tehtynä. Olet loistava tiimipelaaja, innostut uusista ideoista ja sinulla on mahdollista joustaa työn mukana. Aikaisempi kokemus Jamixin käytöstä katsotaan eduksesi. Edellytämme hygieniapassia ja anniskelupassia.

 

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.


Työ alkaa 1.4.2020


Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemus Sympassa 29.2.2020 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi *
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemustani saa säilyttää muita hakuja varten (kk) *
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut merkittävät suorittamani alan kurssit ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Muu osaaminen

Muut suoritetut kurssit ja pätevyydet
MS Officen hallinta
Muut IT-taidot
Kielitaito: englanti
Kielitaito: ruotsi
Kielitaito: saksa
Kielitaito: ranska
Kielitaito: venäjä
Muu kielitaito
Erityisosaaminen
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Esimieskokemus
Suurtalouskeittiökokemus
A´la Carte/edustuskeittiökokemus
Tarjoilu- tai kassakokemus
Edustustarjoilukokemus
Anniskelukokemus
Siivousalan kokemus
Oletko aiemmin ollut Antell-konsernin palveluksessa?

Toimipiste, työtehtävä ja ajankohta
Muuta
Miksi juuri sinut pitäisi valita yrityksemme palvelukseen ja tähän tehtävään? *
Suosittelijat yhteystietoineen
Palkkatoivomus (euroa/kk)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Lisätietoja