Työmaavalvoja

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää ara- vuokra-, aso ja palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistama Yrjö & Hanna Oy ja Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Haemme nyt uudiskohteillemme työmaavalvojaa vahvistamaan kiinteistötiimiämme. Vastaat urakoitsijoiden työsuoritusten sopimuksenmukaisuudesta ja toimit tilaajan edustajana huolehtien, että rakentaminen toteutetaan sitä koskevien sopimusten, lakien, asetusten ja viranomaisohjeiden mukaisesti sekä hyvää rakennustapaa noudattaen.

Tehtävässä koordinoit, valvot ja ohjeistat urakoitsijoita niin että rakentaminen on laadukasta ja kustannustehokasta. Työmaan turvallisuuden ja ympäristön yleisvalvonnan lisäksi tehtävään kuuluu työturvallisuus- ja kosteudenhallintakoordinaattorina toimiminen. Työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaasa, sillä rakennustyön valvonnan yksi keskeisimmistä tehtävistä on säännölliset työmaakäynnit.

Edellytämme rakennustekniikan insinöörin tai teknikon tutkintoa sekä vähintään viiden vuoden kokemusta rakennusalalta. Eduksi katsomme, jos sinulla on rakennuttaja-, valvoja- ja muita tehtävään liittyviä pätevyyksiä sekä täydennyskoulutusta. Lisäksi olet yhteistyökykyinen, määrätietoinen ja vastuullinen sekä hahmotat kokonaisuuksia.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän hyvässä työyhteisössä sekä osaavien työtovereiden tuen.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, vastuullisuus ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä kiinteistöjohtaja Kai Magnussoniin 040 456 4625. Parhaiten tavoitat hänet 18.02. ja 20.02 klo: 13-15 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 28.2.2019 täyttämällä oheinen hakemus.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti / koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot Viimeinen voimassaolopvm
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Esimiestyön kokemus Tehtävän sisältö

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme? *
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot