Oletko kiinnostunut kehittämään tulevaisuuden sähköisiä toimilaitteita? Oletko tuotekehityksen ammattilainen etsimässä seuraavaa askelta urallasi?

Hydroline on Suomen johtava ja vahvasti kansainvälistyvä, vaativaan käyttöön tarkoitettujen räätälöityjen hydraulisylintereiden suunnitteluun, valmistamiseen sekä elinkaaripalveluihin erikoistunut perheyritys. Vuonna 1962 perustettu perheyritys pavelee maailman johtavia kone- ja laitevalmistajia, joihin lukeutuvat mm. Sandvik, Normet, Epiroc, Cargotec ja HMF. Yhtiöllä on tuotantolaitokset Suomessa Siilinjärvellä sekä Puolassa Stargardissa. Meillä on vahva teknologinen osaaminen ja asiakkaamme arvostavat meitä. Olemme yksi maailman parhaista alallamme.

Olemme tekemässä loikkaa perinteisestä hydrauliikasta myös sähkötoimilaitteiden maailmaan. Haemmekin nyt joukkomme tuotekehitysinsinööriä osaksi R&D-tiimiä tukemaan tuotevalikoimamme laajentamista.

Vahva tuotepaletti ja rohkea kehittäminen ovat yrityksemme ylpeyden aiheet. Tuotekehitysinsinöörin roolissa olet avainasemassa tukemassa koneenrakennuksen kehittymistä ja sähköistyvää tulevaisuutta! Luonnollisesti olet myös vahvasti kehittämässä yrityksemme tuotevalikoimaa.

Tässä positiossa avaintehtävänäsi on osallistuminen Hydrolinen sähkötoimilaitteiden kehittämiseen. Lopullinen työnkuva tullaan kuitenkin räätälöimään tehtävään valitun henkilön osaamisen mukaan.

Toivomme sinulta löytyvän osaamista ja kokemusta muun muassa sähkömoottorien tuntemuksestaja mitoitusosaamisesta sekä sähkökäyttöjen suunnittelusta liikkuviin työkoneisiin. Eduksi katsomme myös tuntemuksen myös akkuteknologioista sekä järjestelmien simuloinnista.

Työntekijänä olet asiakaslähtöinen, tarkka ja vuorovaikutustaitoinen ja haluat vaikuttaa omalla työlläsi Hydrolinen ja asiakkaidemme kasvuun ja menestykseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävä on vakituinen. Työpaikka sijaitsee Siilinjärven Vuorelassa, mutta työtä on mahdollista tehdä myös etänä sijainnista riippumatta.

Työhön sisältyy jonkin verran matkustamista (esimerkiksi messut, asiakaskäynnit jne.) Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kasvavassa yrityksessä, osaavassa suunnittelutiimissämme, mielenkiintoisten tehtävien parissa.

Haku on jatkuva. Hae kuitenkin pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja: Teknologiajohtaja Manu Leinonen (manu.leinonen@hydroline.fi).

www.hydroline.fi


Sukunimi / Last name *
Etunimet / First names *
Kutsumanimi / Preferred given name
Puhelinnumero / Phone number *
Sähköposti / E-mail *
Käytettävissä alkaen / Available as of *
Hakemusta saa säilyttää (kk) / Application may be stored for (months) *

Tietosuoja / Privacy policy *
Osoitetiedot / Address
Lähiosoite / Street address
Postinumero / Postal code
Postitoimipaikka / City
Haettu tehtävä / Applied vacancy
Kuinka voit hyödyntää taitojasi, tietojasi ja kokemustasi hakemassasi työtehtävässä? / How can you take advantage of your skills, knowledge and experience in the job you are looking for? *
Vapaamuotoinen hakemusteksti hakemaasi tehtävään / Enter your application here *
Liitetiedostot / Attachments

Palkkatoive (€/kk tai €/h) / Salary request (€/month or €/hour)
Palkkatoivomuksen lisätiedot / Additional information regarding salary request