Kiinteistöpäällikkö, Veho Konsernipalvelut

Haemme nyt Konsernipalveluihin kiinteistöpäällikköä johtamaan Vehon tulevia rakennushankkeita Vehon toimintamaissa. Tehtävä on vakituinen ja sijoittuu Vantaalle.

Vehon Kiinteistöpalvelut-yksikkö vastaa Vehon toimitilojen rakennuttamisesta, ylläpidon johtamisesta, kiinteistöjen käytön kustannus- ja energiatehokkuudesta, kiinteistöpalveluiden kumppanuuksista, kiinteistöjen myynnistä ja hankinnasta sekä vuokrasopimuksista. Veho toimii sekä omistus- ja vuokrakiinteistöissä. Vehon toimitilojen laajuus on yli 200 000 neliömetriä.

Kiinteistöpäällikkönä vastaat tulevien rakennushankkeiden johtamisesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan, talousjohtajan sekä kiinteistöjen ylläpidosta ja hoidosta vastaavan kiinteistöpäällikön kanssa. Olet varmistamassa Vehon strategian toteutumista oman vastuualueesi osalta. 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla käytännön kokemusta rakennuttamisesta ja laaja-alainen kiinteistöjohtamisen ymmärrys. Sinulla on teknistä osaamista, sekä näyttöjä hankkeiden menestyksekkäästä johtamisesta. Tekninen korkeakoulututkinto antaa omalta osaltaan hyvät lähtökohdat tehtävästä suoriutumiseen.  Olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen, määrätietoinen, asiakaslähtöinen ja raudanluja ammattilainen. 

Vuorovaikutus- ja neuvottelutaitosi ovat edesauttamassa yhteistyötä lukuisten sidosryhmien edustajien kanssa. Paineensietokykysi varmistaa laadun ja yksityiskohdissa onnistumisen kireissäkin aikatauluissa ja tilanteissa. Tehtävä edellyttää matkustamista.

Onnistuminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä suullisessa että kirjallisessa viestinnässä. Ruotsin kielen taito on kilpailuetusi. Vastineeksi tarjoamme sinulle kiistattomasti mielenkiintoisia hankkeita, jossa voit hyödyntää osaamistasi Suomen tunnetuimman autoalan brändin Vehon ja maailman arvokkaimpiin brändeihin kuuluvan Mercedes-Benzin vahvistamiseksi sekä kilpailukykyisen palkan ja autoedun. Työpaikka sijaitsee Vantaan Koivuhaassa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 25.1.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa CFO Anssi Räsänen perjantaina 11.1.2019 klo 9-11 ja maanantaina 14.1.2019 klo 9–11. Anssin tavoitat tällöin numerosta 010 569 3209 tai muina aikoina anssi.rasanen@veho.fi.

Veho on Suomen johtava autoalan konserni, jolla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Veho on latinaa ja tarkoittaa suomeksi "minä kuljetan". Se on yhtä ajankohtaista kuin Vehon perustamisvuonna 1939. Olemme määritelleet itsellemme myös suuremman tavoitteen: "Intohimomme liikuttaa kestävästi". Liikkuvuus- ja vuokrauspalvelumme on käytettävissä silloin, kun auton omistaminen ei ole paras vaihtoehto. Auton omistajille palvelumme tuovat arkeen vaivattomuutta. Vehon merkki- ja mallivalikoimasta löytyy jokaiseen elämäntilanteeseen sopiva auto, uusi tai käytetty. Yrityksille olemme kumppani, joka tarjoaa monipuoliset palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin. Toimintaamme ohjaa asiakaskokemus, jonka haluamme olevan saumaton, käyttipä asiakas mitä tahansa kanavaa asioidessaan kanssamme. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 1218 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä keskimäärin 1 860.

Lue lisää: www.veho.fi


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Oletko työskennellyt aiemmin autoalalla?

Työskentelyalue


Mahdollinen aloitusajankohta *
Mistä sait tiedon avoimesta tehtävästä?
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Liitetiedostot
(Lähetä CV ja työhakemus mieluiten pdf-muodossa. Muista painaa Tallenna -painiketta)

CV ja hakemus
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Yhteystiedot
Kotiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Muut tiedot
Ajokortti *Avoimet kysymykset
Kerro lyhyesti miksi olet hakemassa yritykseemme ja miksi meidän kannattaisi valita sinut? *
Mahdolliset suosittelijat ja heidän yhteystietonsa?
Kerro vapaamuotoisesti itsestäsi, harrastuksistasi, luottamustehtävistäsi, ammatillisista toiveistasi jne.
Listaa ammatillista osaamista tukevat pätevyytesi.

Tutkinnot

Koulutustaso Tutkintonimi Oppilaitos Pääaine/suuntautuminen Valmistumisvuosi (tai arvio) Valmiusaste Lisätiedot

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävänimike Tehtävän kuvaus Alkupvm Päättymispvm

Kielitaito
Valitse kieli Nykytaso Lisätietoja/Muuta

Järjestelmäosaaminen

Järjestelmä Nykytaso Lisätietoja/Muu järjestelmäosaaminen
Käyttöjärjestelmä Nykytaso Lisätietoja

Palkkatoive (€/kk)

Koulutus ja työkokemus