INTEGRAATIOASIANTUNTIJA, HELSINKI


Me täällä Granlundilla olemme uteliaita ja etsimme jatkuvasti uusia, entistä parempia ratkaisuja. Rakennusalalla uutta tapahtuu juuri nyt niin, että kohina kuuluu: ala digitalisoituu vauhdilla ja haluamme olla tässä kehityksessä vahvasti mukana. Olennaista on tarjota asiakkaille sujuvia ohjelmistointegraatioita ja huolehtia, että tieto virtaa eri järjestelmien välillä.


Meistä on alkanut tuntua siltä, että ohjelmisto-osaajiemme rivistö kaipaa vahvistusta. Voisitkohan sinä olla etsimämme API-talouden ammattilainen, jolta ohjelmistointegraatiot sujuvat, ja jolla on vahva kiinnostus asioiden digitalisoimista kohtaan? Jos tunnistat itsesi, voit hyvinkin olla etsimämme ohjelmistointegraatioiden asiantuntija.


Toimisit osana tiimiä, jonka tehtävänä on toteuttaa sujuvia järjestelmäintegraatioita kiinteistöjohtamisen ja -ylläpidon järjestelmien välillä. Tehtävänä on varmistaa, että tieto siirtyy ongelmitta järjestelmien välillä. Pääsisit toteuttamaan uusia integraatioita ja jatkokehittämään integraatioarkkitehtuuriamme.


Työskentelisit tiiviisti yhteistyössä asiakkaiden ja oman ohjelmistokehityksemme kanssa. Toimisit uusien asiakasprojektien myynnissä ja ratkaisunmääritystehtävissä. Osallistuisit myös projektien läpiviemiseen.


Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.


Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi


Meitä granlundilaisia yhdistää aito välittämisen kulttuuri ja halu auttaa kaveria. Olemme työntekijöidemme omistama yritys ja hommat hoituvat meillä sutjakkaasti ilman ylimääräisiä kiemuroita.


Meillä voit laajentaa osaamistasi koulutuksissa, oppia uutta työkavereiltasi tai kasvattaa kokemustasi monipuolisten työtehtävien ja projektien parissa.


Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja
henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut.


Mitä toivomme sinulta?


Edellytämme soveltuvaa teknisen tai kaupallisen alan yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa. Laaja kokemus integraatioteknologioista ja -työkaluista on edellytys tehtävästä suoriutumiselle. Olethan siis sinut erilaisten API-rajapintojen, integraatioalustojen ja tiedonsiirtomenetelmien kanssa.


Tehtävä edellyttää myös kokemusta projektien johtamisesta. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoa, ja meille onkin tärkeää, että tulet hyvin toimeen asiakkaiden, myynnin ja muun asiakasrajapinnan kanssa. Pärjäät hyvin tehtävässäsi, jos sinulla on ratkaisukeskeinen ote työhön ja kyky priorisoida tehtäviä. Kiinnostus ja/tai kokemus kiinteistöliiketoiminnasta katsotaan eduksi.


Kiinnostuitko?


Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si hakulomakkeellamme keskiviikkoon
30.9.2020 mennessä.


Lisätietoja tehtävästä antaa tuotejohtaja Kimmo Mattila,
etunimi.sukunimi@granlund.fi tai p. 050 486 0421.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus