Vi söker Gynekologer & IVF-läkare

Vilka är vi?

Nordic IVF är en växande IVF-verksamhet med kliniker både i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi är en del av Eugin som har sitt säte i Barcelona och har IVF-kliniker över hela världen. Nätverket ger oss förutsättningar att främja klinik, forskning och utbildning. Vår klinik utför IVF-behandlingar, inseminationsbehandlingar, frysning av könsceller och embryon med hjälp av senaste teknik.

Vi söker nu ytterligare specialister inom gynekologi:

  • Gynekologer för arbete inom allmän gynekologi, inklusive fertilitetsutredningar
  • Gynekologer för arbete inom reproduktionsmedicin och assisterad befruktning/IVF

Vad erbjuder vi?

Du får arbeta i en organisation med korta beslutsvägar samt ett roligt och omväxlande jobb där du har goda möjligheter att påverka din personliga och kliniska utveckling.
Det är viktigt att växa tycker vi, både som individ och som arbetsplats. Därför arbetar vi för ett klimat där alla medarbetare är välkomna att bidra med idéer för utveckling av verksamheten.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i team med läkarkollegor, embryologer, barnmorskor, sjuksköterskor, medicinsk sekreterare och undersköterskor. Du kommer att möta patienter som kommer till oss för besök inom allmän gynekologi, samt för utredning och behandlingar vid infertilitet. Arbetsuppgifterna kan anpassas beroende på din nuvarande kompetens och det kommer att finnas möjlighet till vidareutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten och vill vara med att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du ska vara specialistläkare inom gynekologi & obstetrik och kunna utföra fertilitetsutredningar. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom reproduktionsmedicin/ IVF, eller om du har en annan specialistkompetens inom gynekologi. Du behöver kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Har du frågor?
Kontakta verksamhetschef Pietro Gambadauro: pietro.gambadauro@nordicivf.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Efternamn *
Förnamn *
Telefonnummer *
E-post *
Ansökan kan sparas i (månader)

CV och personligt brev