Suunnittelija

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.
Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme Vierumäelle
suunnittelijaa
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2021 alkaen.

Suunnittelijan päätehtäviin kuuluvat liikunnan tutkintokoulutusten suunnittelu ja hallinnointi Peppi-järjestelmässä yhteistyössä muiden koulutukseen osallistuvien kollegoiden kanssa. Tehtävänkuva on uusi ja tavoitteena on muodostaa tarkempi tehtäväsisältö kevään aikana yhdessä koulutusjohdon kanssa. Suunnittelija toimii osana tutkintokoulutuksen tiimiä ja hoitaa tarvittaessa myös muita yleisiä asiakaspalvelu- ja assistentin tehtäviä.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja, reipasta ja oma-aloitteista työotetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi monipuoliset digitaidot ja katsotaan eduksi.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin, sekä hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen ja työpaikkaliikuntaan. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusohjelmajohtaja Teppo Rantala: teppo.rantala@haaga-helia.fi / puh. 029 447 1650, ma 16.11. klo 9-11 ja ke 18.11. klo 12-14.

Hae tehtävää viimeistään 30.11. Lisää hakemukseesi CV. Huom! Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Kielitaito

Tietotekniikkaosaaminen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot