LVI-VALVOJA, HELSINKI


Tykkäätkö siitä, että asiat menevät putkeen niin pienissä kuin suurissakin hankkeissa? Jos vastaat kyllä, voit hyvinkin olla etsimämme LVI-valvoja Helsingin toimipisteeseen!


Hyvä LVI-valvoja on riippumaton ja tarkka, mutta yhteistyökykyinen. Työtä tehdään projektin tilaajan tavoitteet silmällä pitäen. Päämääränä on aina laadukas kokonaisuus yhteistyössä rakennuttajan, urakoitsijoiden ja suunnittelijoiden kanssa.
Lue millaista on valvojan työ Granlundilla.


Tehtävässäsi vastaat kiinteistöjen perusparannus- ja kunnossapitohankkeiden LVI-töiden valvonnasta, pienistä rakennuttamistehtävistä sekä raportoinnista kiinteistön omistajalle. Toimit myös asiantuntijana korjaustarveselvityksissä ja uudistamisvaihtoehtojen tarkasteluissa. Apunasi on asiantunteva suunnittelijoiden, valvojien ja energia-asiantuntijoiden joukko.


Granlundin Korjausrakentamisen osaston tavoitteena on vastata kasvavaan markkinaan. Luomme asiakkaidemme kanssa koko kiinteistön elinkaaren kestäviä kumppanuuksia.
Katso korjausrakentamisesta kertova video.


Mitä tarjoamme sinulle?


Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja
henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,2/5 ja 99 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.


Mitä odotamme sinulta?


Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa LVI-alan DI- tai insinöörikoulutusta sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta valvontatehtävistä ja/tai kiinteistöjen kuntokartoituksista. Sinulla on korjausrakentamisen ja hankkeiden eri toteutusmuotojen osaamista ja kokemusta korjaus- ja/tai linjasaneeraushankkeiden rakennuttamistehtävistä. Olet asiakassuuntautunut, avoin ja työskentelet mielelläsi ryhmässä.


Kiinnostuitko?


Kerro itsestäsi lisää ja lähetä vapaamuotoinen CV sekä hakemus hakulomakkeellamme torstaihin
21.11.2019 mennessä.


Lisätietoja tehtävästä antaa korjausrakentamisen osastonjohtaja Tapani Muttonen, p. 050 574 7117 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi


Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muista tallentaa liitetiedostot

CV
Vapaamuotoinen hakemus