KESÄTYÖ Juice Master Kuninkaantie Pernaja 15h-30h/3vkoa

Jungle Juice Bar saapuu ABC Kuninkaantielle kesäksi 2022! Etsimmekin uusia Juice Mastereita määräaikaiseen työsuhteeseen touko-elokuun ajaksi. 

Oletko kupliva, iloinen ja myyntiorientoitunut asiakaspalvelija? Haluatko sinä päästä osaksi iloista ja motivoitunutta työyhteisöä? Jungle Juice Barissa uskomme, ettei terveellisen elämäntavan ja hyvinvoinnin tarvitse olla tiukkapipoista ja tylsää, vaan rentoa ja hauskaa. Haluamme auttaa asiakkaitamme elämään terveellistä elämää joka päivä.

Haemme Kuninkaantielle konttipisteellemme innostuneita, energisiä ja asiakaspalveluhenkisiä mehumestareita.

Työnkuvaan kuuluu muun muassa smoothien ja mehujen valmistaminen, asiakaspalvelu, kuormien purku sekä muut kioskin työtehtävät. Työ on vuorotyötä ja työhön kuuluu sekä aamu-, ilta-, ja viikonloppuvuoroja.  Etsimme työntekijöitä eri tuntisopimuksilla. Sopimustunnit vaihtelevat välillä 15-30h/3vkoa.Ilmoitathan hakemuksessa mikä tuntimäärä olisi sinulle mieluisin. Työ ajoittuu touko-elokuulle, päivämäärät tarkentuvat lähiaikoina. Perehdytys työhön mahdollisesti jo aikaisemmin.

Odotamme sinulta reippautta, positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Aiempi kokemus kahvila-/ravintola-alalta katsotaan eduksi, mutta sitä ei vaadita.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä kannustavassa tiimissä, saat tarvittavat koulutukset sekä Jungle Juicen huikeat edut käyttöösi


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Syntymäaika
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)
Päivämäärä, jolloin hakemus poistetaan
Kuva
Toivotut työtunnit

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Kaupunki
Maa
Liitteet
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Muut liiteet
Muuta
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Lisätiedot
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti/koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot
Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö