Ohjaaja, kesäloman sijaisuudet

Haemme aktiivisia, oma-aloitteisia ja positiivisen asenteen omaavia kesälomasijaisia tehostetun palveluasumisen, palveluasumisen sekä tuetun asumisen yksiköön.

Tehtävänäsi on vastata yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä osallisuutta ja yhteisöllisyyttä edistävien toimintojen järjestämisestä. Onnistuminen työssä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti sekä työyhteisössä.Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, hyvän perehdytyksen sekä loistavan työporukan.

Ohjaajan tehtävään vaaditaan lähihoitajan tutkinto (mielenterveys- ja päihdetyön, kuntoutumisen tukemisen tai vastaavan osaamisala) sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.  Työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä perehtyneisyys toipumisorientaatioon katsotaan hakijalle eduksi.

Palveluasumisen sekä tehostetun palveluasumisen yksiköiden työntekijöiltä edellytämme myös lääkehoidon koulutusta (LOVE), jonka voi tarvittaessa suorittaa yksikössä työn alettua sekä hygieniapassia ja tartuntatautilain 48§ tarkoittamaa rokotussuojaa.

Voit olla myös loppuvaiheen opiskelija, jolloin sinulla tulee olla suoritettuna vähintään 2/3 ammattiin johtavista opinnoista hakuajan loppuun mennessä tai viimeistään ennen sijaisuuden aloittamista.

Sijaisuudet yksiköissämme ovat eri mittaisia, joten laitathan hakemukseesi tiedon siitä, millä ajalla olet käytettävissä. 

Hakuaika on 7.2.- 28.2.2019. 

Aloitamme hakemusten käsittelyn viimeistään hakuajan umpeuduttua ja kutsumme valitsemiamme hakijoita haastatteluun. Paikat täytetään heti, kun sopiva sijainen on löytynyt.

Kerrothan hakemuksessasi suorittamiesi opintopisteiden määrän, jos opintosi ovat vielä kesken. Kerro myös, mikäli sinulla on toive siitä missä yksikössä mieluiten työskentelisit.

Lisätietoa tehtävästä antaa henkilöstö- ja työhyvinvointipäällikkö Anu Toikka, anu.toikka@mente.fi/ 040 180 1523 sekä yksiköiden johtajat:

Kannuskadun palvelukeskus: Jenni Mettälä, jenni.mettala@mente.fi/ 040 184 6860

Kivistönmäen palvelukeskus ja Mäntsäläntien tuettu asuminen: Heidi Palo-oja, heidi.palo-oja@mente.fi/ 0400 250 944

Torikadun palvelukeskus: Sanna Ojanen, sanna.ojanen@mente.fi/ 040 182 9192

Viherlaakson palvelukeskus: Annika Harsu, annika.harsu@mente.fi/ 040 1678712

Tuettu asuminen: Arja Vuoristo, arja.vuoristo@mente.fi/ 040 182 9202 

 

Lisätietoa Mentestä www.mente.fi


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Liitteet
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Henkilökohtaiset tiedot
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Tehtävän sisältö Alkupvm Päättymispvm Työkokemus päivinä (useampi lyhyt työsuhde yhteenlaskettuna)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Vahvuutesi ja mielenkiinnonkohteesi
Muuta mitä?