Järjestelmäarkkitehti

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen. Haaga-Helian IT-palveluissa työskentelee yli 30 henkilöä kattaen niin ohjelmistokehityksen ja IT-palveluhallinnan kuin ICT-infran ylläpidon, päätelaitehallinnan ja helpdesk- sekä lähitukipalvelut.

Haemme IT-palveluihin kokonaisarkkitehtuurityöhön sekä digitaalisten palveluiden ja järjestelmien kokonaisvaltaiseen suunnitteluun
järjestelmäarkkitehtia
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen sopimuksen mukaan.

Järjestelmäarkkitehti on keskeisessä roolissa kokonaisarkkitehtityössä ja osana kokonaisarkkitehtiryhmää tukee digitaalisten palveluiden pitkäjänteistä suunnittelua ja päätöksentekoa, sekä ylläpitää arkkitehtuurikuvauksia. Lisäksi järjestelmäarkkitehti tekee palvelu- ja järjestelmäaluekohtaista pitkäjänteistä suunnittelutyötä yhteistyössä Haaga-Helian eri toimintojen asiantuntijoiden ja liiketoiminnasta vastaavien ja IT-palveluiden muiden asiantuntijoiden kanssa.
Tarpeen mukaan järjestelmäarkkitehti osallistuu järjestelmähankkeisiin ja palveluiden kehittämiseen sekä tekee yhteistyötä myös ulkoisten palvelutoimittajien kanssa – osallistuen ja ohjaten teknisten ratkaisujen tarkempaa suunnittelua ja toteutusta.

Järjestelmäarkkitehdin roolissa onnistuminen edellyttää osaamista ja kokemusta kokonaisarkkitehtuurityöstä palveluiden ja toiminnan suunnittelusta tieto- ja IT-arkkitehtuureihin. Erityisen vahvaa osaamista tarvitaan IT- ja järjestelmäarkkitehtuurien kokonaisvaltaisesta suunnittelusta yhteistyössä, suunnittelun johtamisesta sekä kuvauksien laatimisesta ja viestimisestä.

Arvostamme IT-palveluhallinnan kehysten ja käytäntöjen osaamista, kuten myös ketterän kehittämisen menetelmien tuntemista. Kokonaisarkkitehtuurityön kehysten tuntemus ja kokemus työkalujen hyödyntämisestä on työssä välttämätöntä. Katsomme eduksi, jos hakijalla on opetussektorin tuntemusta ja kokemusta tiedonhallintamallin laatimisesta tai ylläpidosta.
Tehtäväkokonaisuutta on mahdollista muokata valittavan osaamisen ja aiemman kokemuksen perusteella.

Edellytämme korkeakoulututkintoa sekä vähintään 3-5 vuoden työkokemusta tehtäväalueelta, erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja, hyvää suomen ja englannin kielen osaamista, kokemusta teknisten kuvausten laatimisesta, yhteistyökykyä ja erittäin hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa tietohallintopäällikkö Kirsti Niemeläinen sähköpostitse: kirsti.niemelainen@haaga-helia.fi.

Hae tehtävää viimeistään 25.4.2021. Liitä hakemukseen CV. Huom! Emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Kielitaito

Tietotekniikkaosaaminen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot