Palvelupäällikkö ympäristösertifiointeihin, Helsinki

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme asiakkuuksissa aktiivisesti toimivaa ympäristösertifiointien palvelupäällikköä Helsingin toimipisteeseemme.

Tarjoamme asiakkaillemme palveluita LEED-, BREEAM-, WELL- ja RTS-ympäristöluokituksissa. Toimialamme palvelut kattavat ympäristöjohtamisen, rakentamisen palvelut sekä alueelliset ympäristöpalvelut. Teemme töitä innovatiivisilla tavoilla hyödyntäen muun muassa työpajatyöskentelyä ja digitaalisia työkaluja. Pääset suoraan projekteihin viemään käytäntöön uusia toimintatapoja ja tuomaan oman näkemyksesi asiakkaan kiinteistösalkun ympäristöjohtamismalleihin.

Palvelupäällikkönä vastaat palvelukokonaisuudesta, sen laadusta, kehittämisestä, myynnistä ja alan kehityksen seurannasta. Palvelupäällikön tehtävässä toimit myös asiakasvastaavana ja vastaat asiakasprojektien läpiviennistä. Lisäksi olet aktiivisesti mukana koko yrityksen ympäristö- ja elinkaari- sekä tiedolla johtamisen toiminnan kehittämisessä.  Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja haluat kehittyä omassa ammatissasi.

Me Granlund Consultingissa luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun. 

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme erityisesti LEED- ja BREEAM-järjestelmien tuntemusta sekä palavaa halua kehittää toimintaa ja kiinteistöalaa näiden saralla. Arvostamme rakennusalan verkostoja sekä elinkaarikonsultoinnin tuntemusta. Sinulla on ammattikorkeakoulu- tai yliopistotason loppututkinto ja jonkin verran jo työkokemusta. Toimit sujuvasti suomen ja englanninkielellä. Ruotsinkieli katsotaan eduksi. 

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV alla olevalla hakulomakkeellamme keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Miia Anttila, puhelimitse 13.12. sekä 20.12. p. 040 673 7479 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä. Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus