Reskontranhoitaja Vallilan toimistolle

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistama Yrjö & Hanna Oy ja Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Haemme  reskontranhoitajaa Helsingin Vallilan keskustoimistollemme määräaikaiseen työsuhteesen 31.12.2019 asti. Reskontranhoitajana kuulut neljän työntekijän aikaansaavaan ja energiseen taloushallinnon tiimiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa tutkintoa (esim. merkonomi tai tradenomi), myös opintojensa loppusuoralla olevat opiskelijat otetaan haussa huomioon.

Tehtäviisi kuuluvat sekä osto- että myyntireskontran hoitaminen: ostolaskujen käsittely (tiliöinti ja kierrätys, maksatus), toimittajarekisterin ylläpito, asiakastietojen ylläpito, laskutus, saatavien seuranta, perintä. Lisäksi tehtävä sisältää yleisiä, avustavia toimistotöitä.

Käytössämme on Tikon-järjestelmä, joten arvostamme sen tai vastaavan järjestelmän osaamista. Lisäksi arvostamme kirjanpidon tuntemusta.

Olet täsmällinen ja oma-aloitteinen tiimityöntekijä, joka pitää rutiineista sekä asiakaslähtöisestä työskentelystä.

Tarjoamme avoimen ja kannustavan työyhteisön sekä tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kasvattaa osaamistasi.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä kirjanpitäjä Hanne Alakankaaseen 040 457 0764. Parhaiten tavoitat keskiviikkona 9.1. sekä tiistaina 15.1. klo 11-13. Voit laittaa kysymyksesi myös sähköpostitse: hanne.alakangas@yrjojahanna.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 20.1.2019 täyttämällä oheinen hakemus.


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *
Käytettävissä alkaen *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti / koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot Viimeinen voimassaolopvm
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Esimiestyön kokemus Tehtävän sisältö

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme? *
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot