Haemme

useita PUUTARHUREITA / VIHERTYÖNTEKIJÖITÄ viheralueiden hoitotöihin kaudelle 2021.

Työtehtäviin kuuluvat viheralueiden hoitotyöt, kitkeminen, pensaiden leikkuut, kausikasvien hoito ja kastelut. Teemme myös pienimuotoista viherrakentamista ja viheralueiden kunnostuksia.

Vihertyökausi kestää huhtikuusta marraskuuhun ja työsuhde sijoittuu tälle välille. Työ on kokoaikaista, työaika on arkisin klo 7-15. Työt aloitetaan varikoltamme Espoon Nihtisillasta.

Työn hoitaminen edellyttää tiimityötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Liikumme kohteiden välillä pakettiautolla, joten B-ajokortti on välttämätön. Tarvittaessa kykenet ajamaan myös kiinteistöhuoltotraktoria ja päältä ajettavaa nurmikonleikkuukonetta. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa viheralan kokemusta tai soveltuva koulutus. Tärkeintä on kuitenkin tahto tehdä, kaikkiin tehtäviin perehdytetään. Voimassa oleva kasvinsuojelututkinto ja työturvallisuuskortti ovat eduksesi.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden oman ammattitaidon kasvattamiseen osaavien työkavereiden tuella. Kesän aikana saat arvokasta työkokemusta sekä mahdollisuuden tehdä töitä ulkona auringosta nauttien. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 14.2. mennessä. 

Kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostilla viherpalvelu(at)kotikatu.fi.

Millaista on olla kesätöissä Kotikadulla?  Lue täältä Espoon viherpalveluiden kesätyöntekijöiden kokemuksista. 

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 260 M€ ja se toimii noin 2900 Kotikatulaisen voimin. Kotikatu ja PHM Group (Porvoon Huoltomiehet) yhdistyivät syyskuussa 2020.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot