RAKENNUSAUTOMAATIOSUUNNITTELIJA, USEITA TOIMIPISTEITÄ

Granlund on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Kasvamme vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.

Haemme kaikkiin Suomen toimipisteisiimme rakennusautomaatiosuunnittelijoita monipuolisiin suunnittelu- ja valvontatehtäviin.

Meillä pääset mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin muun muassa terveydenhuollon, kaupan ja koulutuksen sektoreilla. Asiantuntijamme työskentelevät kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa korostaen kiinteistöjen ja tilojen käyttäjien hyvinvointia. Sinulla on lisäksi mahdollisuus olla mukana johtavan IoT / Smart Building -toimijan kanssa vaikuttamassa tulevaisuuden ratkaisuihin.

Lue lisää:


Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.


Mitä toivomme sinulta?

  • Tuntemusta tai kokemusta RAU- / automaatioalan suunnittelu- tai urakointitehtävistä, mutta voit myös olla esimerkiksi nuorempi valmistumisvaiheessa oleva henkilö
  • Halua kehittyä ja olla mukana kehittämässä rakennusautomaatioalan johtavan suunnittelu- ja konsultointitiimin toimintaa
  • CAD-ohjelmien tuntemusta
  • Vuorovaikutustaitoja tiimityöskentelyyn ja asiakasrajapinnassa toimimiseen


Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV alla olevalla hakulomakkeellamme keskiviikkoon 7.8.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Toimipaikka, josta olen kiinnostunut *Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muista tallentaa liitetiedostot

CV
Vapaamuotoinen hakemus