AVOIN HAKEMUS

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Meillä SYNLAB Suomessa kasvu jatkuu ja uusia niin laboratorioalan, kuvantamisen, asiakaspalvelun kuin liiketoiminnan asiantuntijoidenkin työpaikkoja tulee hakuun ympäri Suomen. Keskuslaboratoriomme ja toimistomme sijaitsevat Helsingin Kivihaassa. Asiakaspalvelua, näytteenottoa ja kuvantamisen palveluita tarjoamme noin 30 paikkakunnalla ympäri Suomen. Jos et löydä juuri nyt itsellesi sopivaa tehtävää avoimista paikoistamme, lähetä avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä, kun avoimia paikkoja avautuu. 

Miksi SYNLAB Suomi?

Olemme diagnostiikka-alan edelläkävijä. Meillä on osaava ja rento porukka ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja ansiotasoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Palkitsemme koko henkilöstöä onnistumisista ja tarjoamme reilun mahdollisuuden kasvattaa ansiotasoa omalla tekemisellä. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat myös mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja.

Voisiko meillä siis olla yhteinen tulevaisuus? Jos haluat liittyä joukkoomme, täytä tarkempia tietoja itsestäsi ja toiveistasi tulevan työsi osalta. Liitä mukaan ansioluettelosi. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

SYNLAB Suomi Oy on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa käyttää (kk) *
Onko sinulla Valviran rekisteröinti terveydenhuoltoalalla
Tehtävä tai työtehtävät, mistä olet ensisijaisesti kiinnostunut *
Arvio aiemmasta kokemuksestasi vuosissa vastaavissa tehtävissä
Oletko kiinnostunut *
Jos määräaikainen, mille ajalle haet töitä?
Missä haluaisit työskennellä? Voit valita useamman vaihtoehdonMissä tiimissä haluaisit työskennellä?Kuva
CV ja hakemus: Liitä tähän halutessasi CV ja vapaamuotoinen hakemus (Muistathan tallentaa liittämäsi liitteet pilvikuvakkeesta)
Puhelin *
Sähköposti *
Lisätietoja