AVOIN HAKEMUS

Keskuslaboratoriomme ja toimistomme sijaitsevat Helsingin Kivihaassa. Asiakaspalvelua, näytteenottoa ja kuvantamisen palveluita tarjoamme noin 30 paikkakunnalla ympäri Suomen. Jos et löydä juuri nyt itsellesi sopivaa tehtävää avoimista paikoistamme, lähetä avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä, kun avoimia paikkoja avautuu ja jotka voisivat olla sinua kiinnostavia tehtäviä.

SYNLAB Suomi työnantajana

Olemme diagnostiikka-alan edelläkävijä. Meillä on osaava ja rento porukka ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja ansiotasoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat myös mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja.

Jos haluat liittyä joukkoomme, täytä tarkempia tietoja itsestäsi ja toiveistasi tulevan työsi osalta. Liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakemuksesi säilyy järjestelmässämme 6 kuukauden ajan. Mikäli haluat, että poistamme hakemuksesi ennen sitä, olethan yhteydessä rekrytointi@synlab.fi. 

SYNLAB Suomi Oy on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Käytettävissä alkaen *
Nykyinen ammattisi tai koulutuksesi
Onko sinulla Valviran rekisteröinti terveydenhuoltoalalla
Arvio aiemmasta kokemuksestasi vuosissa vastaavissa tehtävissä
Oletko kiinnostunut *

Jos määräaikainen, mille ajalle haet töitä?
Missä haluaisit työskennellä? Voit valita useamman vaihtoehdon

Missä tiimissä haluaisit työskennellä? *Kuva
CV ja hakemus: Liitä tähän halutessasi CV ja vapaamuotoinen hakemus (Muistathan tallentaa liittämäsi liitteet pilvikuvakkeesta)
Puhelin *
Sähköposti *
Lisätietoja

Voit lukea tietosuojaselosteen tästä