Avoin hakemus kotipankkiiriksi

Nooa Säästöpankki Oy on vakavarainen, suomalainen Säästöpankki. Tarjoamme täyden kympin asiakaskohtaamisia henkilö- ja yrittäjäasiakkaillemme pääkaupunkiseudun ja Keski-Uusimaan alueella. Jokaisen Nooa Säästöpankkilaisen tehtävänä on auttaa asiakkaitamme tekemään viisaita päätöksiä, vaurastumaan ja saavuttamaan taloudellinen levollisuus. Nyt etsimme joukkoomme mukaan Urbaanit Kodit -välitysliiketoimintaan kotipankkiireita, joiden tehtävänä on tuoda yhteen asunnon ostajat ja myyjät, sekä kehittää Urbaanien Kotien omaa välitysliiketoimintaa osana pankin palvelukokonaisuutta. Arvostamme ketterää ja joustavaa työotetta, LKV-tutkintoa ja useamman vuoden kokemusta välitysmyyntityöstä.

Haluatko työskennellä tinkimättömästi asiakkaan eduksi ja luoda uudenlaista asunnonvaihtopalvelua yhdessä pankin kanssa? Tule näyttämään suunta tulevaisuuden kiinteistönvälitys- ja pankkitoiminnalle ja täytä sähköinen lomakkeemme:


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Syntymäaika *
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Matkapuhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Linkki Linkedin-profiiliin
Mitä tuot mukanasi?
Miksi olet kiinnostunut tästä tehtävästä?
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Liitä tähän vapaamuotoinen hakemus ja CV

Tarkista täyttämäsi tiedot lomakkeelta ja lähetä hakemus. Kun lähetys on onnistunut, saat vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Henkilötietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään vain pankin rekrytointitarkoituksiin: työnhakijoiden arviointiin sekä yhteydenpitoon. Tietojasi säilytetään järjestelmässä 6-12 kuukautta, minkä jälkeen ne poistuvat automaattisesti järjestelmästä.